ΑΕΚ

Μπλάνκο: "Να ξεπεράσω τα 28 γκολ"

Μπλάνκο: "Να ξεπεράσω τα 28 γκολ"
Μπλάνκο

"Θέλω να ξεπεράσω τα 28 γκολ", δήλωσε ο "Zoro" της Ένωσης και έστειλε μήνυμα: "Φορέστε μάσκες..."

Ο νέος άσος της ΑΕΚ, Ίσμαελ Μπλάνκο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα της πατρίδας του μίλησε για τη νέα του εμπειρία στη Ελλάδα, για την ΑΕΚ, τον "Ρίμπο", τον Σέρα Φερέρ και τους στόχους του που είναι πολλά γκολ με πανηγυρισμούς αλλά... Ζορό.
Αναλυτικά η συνέντευξη του:


- Για τον Ριβάλντο...


"Είναι ένα παιδικό μου όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Δεν είναι μικρό πράγμα να είσαι έτσι ξαφνικά συμπαίκτης με έναν ποδοσφαιριστή που αποτελούσε παιδικό σου είδωλο και τον έβλεπες στην τηλεόραση. Περιμένω και ελπίζω να μάθω πάρα πολλά από αυτόν".


- Για τα πρωτοσέλιδα και τη δημοσιότητα...


"Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που είδα. Δεν είμαι βέβαια ασυνήθιστος σε κάτι τέτοιο μετά την περσινή χρονιά. Για να συμβεί όμως, αυτό πάει να πει ότι η δουλειά κάποιου αξίζει και ανταμείβεται γι' αυτό".



- Για τον Φερέρ...


"Είναι άνθρωπος της σκληρής δουλειάς, που πάντα μας σπρώχνει να δίνουμε το κάτι παραπάνω και μας γεμίζει όρεξη για τα παιχνίδια και τη νίκη. Για κάποιον σαν εμένα που ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και το ελληνικό ποδόσφαιρο, περιμένω από αυτόν να αποτελέσει το δάσκαλο μου, έτσι ώστε να μάθω όσα περισσότερα πράγματα μπορώ".



- Για τον στόχο των 28 γκολ και άνω...


"Θέλω να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να πετύχω ακόμα περισσότερα γκολ από τα 28 που πέτυχα πέρσι. Το θέλω πάρα πολύ. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μου και η δουλειά ενός επιθετικού είναι να βάζει γκολ. Πρώτα όμως πρέπει να σκέφτομαι την συνολική απόδοση της ομάδας και όχι τις ατομικές μου επιδόσεις".



- Για τους πανηγυρισμούς στα επόμενα παιχνίδια και για τις... μάσκες του κόσμου...


"Θα μου άρεσε μόλις σκοράρω να ακούω τη μουσική του Ζορό από τα ηχεία. Θα ήταν ένα κινηματογραφικό σκηνικό και θα ένιωθα σαν να έπαιζα σε ταινία! Επίσης θα ήταν καταπληκτικό να με ακολουθήσει και ο κόσμος και να φορέσει μάσκες! Θα ήταν απόδειξη ότι με αγαπάει και του αρέσει αυτό που κάνω στο γήπεδο. Θα αισθανόμουν πολύ περήφανος".



- Για την τρέλα του μετά τα γκολ που πετυχαίνει...


"Όταν ανεβήκαμε κατηγορία με την Ολίμπο, σκαρφάλωσα πάνω σε ένα δέντρο που βρισκόταν πίσω από το τέρμα για να πανηγυρίσω ένα γκολ! Ευτυχώς δεν έσπασε... Ο αγαπημένος μου πανηγυρισμός είναι να ανεβαίνω στα κιγκλιδώματα και να γίνομαι ένα με τον κόσμο(ποιον μου θυμίζει;), αλλά αυτό δεν ξέρω ακόμα αν επιτρέπεται στην Ελλάδα"(επιτρέπεται, επιτρέπεται...)."Με διασκεδάζει πάρα πολύ όταν χαράζω το Ζ του Ζορό και φοράω τη μάσκα. Τρελάθηκα όταν είδα ότι αρέσει και στον κόσμο αλλά και στους συμπαίκτες μου. Το κυριότερο επίσης είναι ότι αρέσει και στην κόρη μου".



- Για την ιδέα του Ζ και την πρώτη φορά...


"Είναι κάτι τελείως προσωπικό. Είναι δική μου ιδέα. Ήθελα να κάνω κάτι ξεχωριστό και επινόησα αυτό. Έβλεπα τον Παλέρμο να πανηγυρίζει με διαφόρους τρόπους και είπα γιατί όχι και εγώ; Η πρώτη φορά ήταν σε μια προπόνηση της Ολίμπο το 2005".



- Για τον επόμενο πανηγυρισμό...


"Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βάζω γκολ. Από τη χαρά μου θα σκεφτώ κάτι... Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω που πουλάνε μάσκες στην Αθήνα! Αυτή που φόρεσα την είχα μαζί μου από την Αργεντινή. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου αντικείμενα. Μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να τη χρησιμοποιήσω τόσο πολύ ώστε να φθαρεί..."



Αποθέωση από την Αργεντινή...


Οι εμφανίσεις του επιθετικού της ΑΕΚ δεν πέρασαν απαρατήρητα από τα ΜΜΕ της Αργεντινής και με δημοσιεύματα αναφέρθηκαν στο δικό του παιδί, τον "Ζουνγκούι".

Lanacion:

"Ο Μπλάνκο οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία την ΑΕΚ. Ο Ζούγκι έχει σκοράρει ήδη και τα τρία γκολ της ελληνικής ομάδας στο πρωτάθλημα μετά από δύο αγώνες".

El Tribuno:

"Από την κορυφή των σκόρερ στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής, στην κορυφή της Ελλάδας. Τρία γκολ σε δύο αγώνες για τον Ισμαέλ Μπλάνκο".

El Dia:

"Πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα ο Μπλάνκο. Τρία γκολ σε δύο αγώνες".

Diario Uno (συνέντευξη του Μπλάνκο):
"Φορέστε μάσκες", δήλωσε ο Ίσμαελ Μπλάνκο.




















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ