EUROPA LEAGUE

Μπιλιαλεντίνοφ: "Οι αλλαγές και η Ακρόπολη"

Μπιλιαλεντίνοφ: "Οι αλλαγές και η Ακρόπολη"
Ρίναντ Μπιλιανεντίνοφ

Για νίκη και αλλαγές στην ενδεκάδα μίλησε ο τεχνικός της Λοκομοτίβ, Ρινάτ Μπιλιαλεντίνοφ που αναφέρθηκε και στην Ακρόπολη

Ο προπονητής της Λοκομοτίβ Μόσχας, Ρινάτ Μπιλιαλεντίνοφ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό, αρχικά μίλησε με κολακευτικά λόγια για το "τριφύλλι" ενώ ολοκλήρωσε την συνέντευξη του για την επίσκεψη της ρώσικης ομάδας στην Ακρόπολη.
" Η γνώμη μου είναι πολύ καλή για τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του είναι πάρα πολύ καλοί και οι ξένοι και οι Έλληνες. Τον έχω δει στο βίντεο και βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη βελτίωση και αύριο περιμένω να δω ένα πραγματικά καλό παιχνίδι που θα παιχτεί στα ίσια, μεταξύ ανδρών.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας γιατί παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε μας στηρίζουν. Ευχαριστώ ειδικά τα 80 άτομα που ήρθαν να μας στηρίξουν. Αυτή τη σεζόν δεν ήταν καλά τα πράγματα για μας με σκαμπανεβάσματα.

Ακόμα και το γεγονός ότι πήραμε το κύπελλο, δεν μετρίασε τα άσχημα συναισθήματα που έχουμε για τη σεζόν που πέρασε. Χρειάζεται πολλή υπομονή,. Τους ευχαριστώ για την υπομονή που δείχνουν γιατί μας στηρίζουν. Θα ήθελα να κερδίσουμε σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι



".

Σε ερώτηση συμπατριώτη του δημοσιογράφου διαστραβλώνοντας τα λεγόμενα του Ζοσέ Πεσέιρο περί rotationκαι ζήτησε από τον τεχνικό της ρώσικης ομάδας να σχολιάσει το γεγονός πως ο 47χρονος Πορτογάλος θα παρατάξει αναπληρωματικούς.

" Μπορώ να κατανοήσω την απόφαση του προπονητή του Παναθηναϊκού. Όλοι προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά αυτό πολλές φορές τους κάνει να μην παίζουν ομαδικά. Θα ήταν ενδιαφέρον να δω νέα πρόσωπα στον Παναθηναϊκό και πως θα ήταν οι αντίπαλοί μας σε περίπου έξι μήνες. Και εμείς θα κάνουμε αλλαγές, αλλά όχι τόσες πολλές.

Τέλος για την επίσκεψη της Λοκομοτίβ στην Ακρόπολη, ο κ. Μπιλιαλεντίνοφ ανέφερε: " Ήταν δική μου ιδέα να πάμε εκεί και δεν περίμενα τόση μεγάλη απήχηση από τους παίκτες μας! Δεν ήταν η πρώτη φορά που ήρθα στην Ελλάδα. Πολλά έχουν αλλάξει προς το καλύτερο και δεν περίμενα όλοι να έρθουν, αλλά με χαροποίησε ότι συμμετείχαν όλοι. Η Ελλάδα έχει εκπληκτικά αξιοθέατα και αν μπορέσω να έρθω ξανά, θα τα ξαναγυρίσω".

Γκουρένκο: "Αξιζε τον κόπο να ανεβούμε στην Ακρόπολη"


Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο 35χρονος Λευκορώσος Σεργκέι Γκουρένκο, ο οποίος είχε βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με ελληνική ομάδα, όταν οι Ρώσοι είχαν αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΚ τη περίοδο 1997-98.

" Μετά από αυτά τα ωραία αξιοθέατα που είδαμε, καταλάβαμε ότι άξιζε τον κόπο να ανεβούμε εκεί. Ακόμα καλύτερο θα είναι να κερδίσουμε αύριο το παιχνίδι" τόνισε ο παίκτης των Ρώσων για την επίσκεψη στην Ακρόπολη, ενώ στην αναφορά του για τα ματς με την ΑΕΚ πριν από δέκα χρόνια, είπε:

" Θυμάμαι τα πάντα πολύ καλά από αυτά τα δύο παιχνίδια. Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον ματς αυτό στην Αθήνα που είχε λήξει 0-0 και μετά στα τελευταία λεπτά προκριθήκαμε στον επαναληπτικό".













TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ