ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μπήκε ο Κούρος, εκτός ο Μητρόπουλος

Μπήκε ο Κούρος, εκτός ο Μητρόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Παύλος Μητρόπουλος ήταν ο μοναδικός απών στην προπόνηση της Τρίτης, αλλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. "Ουδέποτε τέθηκε θέμα προπονητή" ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου.

Την Τετάρτη άρχισε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο με τους παίκτες να επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης.

Ο Νίκος Παντελής ήταν στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του δύο ποδοσφαιριστές που ξεπέρασαν πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν.

Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Κούρο και Δημήτρη Τόσκα. Ο πρώτος είχε αποκομίσει έναν μικροτραυματισμό από το παιχνίδι με την Καλλονή, ενώ ο δεύτερος ήταν καιρό εκτός μάχης. Ωστόσο, ο Τόσκας προπονείται πλέον σε κανονικούς ρυθμούς και είναι θέμα του Παντελή το αν θα τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο μόνος απών στην προπόνηση της Τετάρτης ήταν ο Παύλος Μητρόπουλος. Ωστόσο, ο 23χρονος αμυντικός μέσος αναμένεται να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης και κατά συνέπεια να είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Τέλος, μπορεί να υπήρξε δυσαρέσκεια για το αποτέλεσμα με την Καλλονή και οι ιθύνοντες της ομάδας στη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα με τον Παντελή να του καταλόγισαν ευθύνες για πώς χειρίστηκε την εν λόγω αναμέτρηση, όμως, οι άνθρωποι της ΠΑΕ ξεκαθαρίζουν πως ουδέποτε τέθηκε θέμα προπονητή από τον πρόεδρο της ομάδας, μέλος της διοίκησης ή το γραφείο Τύπου παρά την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ