ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπέτις - Σοθιεδάδ 0-3: Το ρετιρέ της βαθμολογίας απέκτησε νέο ένοικο

Real Sociedad's Martin Odegaard, center, celebrates after a goal of his team during the Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Alaves at Reale Arena stadium, in San Sebastian, northern Spain, Thursday, Sept. 26, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Sociedad's Martin Odegaard, center, celebrates after a goal of his team during the Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Alaves at Reale Arena stadium, in San Sebastian, northern Spain, Thursday, Sept. 26, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Η Σοθιεδάδ επικράτησε 3-0 της Μπέτις στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" και συνετέλεσε στο να γραφτεί ιστορία καθώς έγινε η έκτη διαφορετική πρωτοπόρος στην La Liga στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές (VIDEOS).

Μετά τα τρία γκολ στην Χετάφε, η Ρεάλ Σοθιεδάδ φιλοδώρησε με παρόμοιο αριθμό την Μπέτις, με τους Βάσκους να κάνουν επίδειξη δύναμης απέναντι στην ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι επικρατώντας με 3-0 στην Ανδαλουσία για την 6η αγωνιστική.

Ο Πόρτο με γκολ στο 43' άνοιξε το δρόμο προς το τρίποντο για τους παίκτες του Αλγκουαθίλ, με τον Ογιαρθάμπαλ να απλοποιεί τα πράγματα στο 74' με εύστοχο πέναλτι και τον Γιανουζάι να προσθέτει το κερασάκι στην τούρτα στο 88'.

Το άκρως εντυπωσιακό είναι πως η Σοθιεδάδ έπιασε κορυφή για πρώτη φορά μετά από τη σεζόν 2002-03 ενώ έγινε η έκτη διαφορετική πρωτοπόρος στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της La Liga μετά από τις Βαλένθια, Γρανάδα, Μπέτις, Χετάφε και Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ στα 91 χρόνια ιστορίας του ισπανικού πρωταθλήματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 17 Οκτωβρίου

Γρανάδα - Σεβίλλη 1-0 (82' Ερέρα)

Θέλτα - Ατλέτικο 0-2 (6' Σουάρες, 90+5' Καράσκο)

Ρεάλ Μαδρίτης - Καντίθ 0-1 (16΄Λοσάνο)

Χετάφε - Μπαρτσελόνα 1-0 (56' Μάτα)

Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Έιμπαρ - Οσασούνα 0-0

Μπιλμπάο - Λεβάντε 2-0 (68' Μπερενγκέρ, 79' Ινάκι Γουίλιαμς)

Βιγιαρεάλ - Βαλένθια 2-1 (6' πεν. Αλκάθερ, 69' Παρέχο / 37' Γκέδες)

Ουέσκα - Βαγιαδολίδ 2-2 (52' Μιρ, 56' Ραμίρεθ / 35' Γκονθάλεθ, 51' πεν. Ρούμπιο)

Αλαβές - Έλτσε 0-2 (39' Μίλα, 86' Μορέντε)

Μπέτις - Σοθιεδάδ 0-3 (43' Πόρτου, 74' πεν Ογιαρθάμπαλ, 88' Γιανουζάι)

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της La Liga και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ