ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης - Κάντιθ 0-1: Φιάσκο για την ομάδα του Ζιντάν

Οι παίκτες της Κάντιθ πανηγυρίζουν
Ρεάλ Μαδρίτης - Κάντιθ AP IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Κάντιθ (0-1) που ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ανησυχία για τον τραυματισμό του Σέρχιο Ράμος μια εβδομάδα πριν το ματς με τη Μπαρτσελόνα.

Η Κάντιθ πήρε μια σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ με 1-0 στη Μαδρίτη με την ομάδα του Ζιντάν να δείχνει αγνώριστη. Μια νίκη που ήταν η πρώτη για τους φιλοξενούμενους εκτός έδρας μετά από 16 παιχνίδια. Μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία της La Liga μια νεοφώτιστη ομάδα κέρδισε τον πρωταθλητή.

Οι γηπεδούχοι ήταν κακοί, δεν είχαν ρυθμό, απείλησαν ελάχιστα και συγκεκριμένα μόλις μια φορά στο δεύτερο μέρος και έδειξαν λίγες μέρες πριν την έναρξη του Champions League και του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα την επόμενη εβδομάδα να είναι σε κακό φεγγάρι. Παράλληλα υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του Σέρχιο Ράμος ο οποίος αποχώρησε στο ημίχρονο.

Μάλιστα ο Ζιντάν έκανε τέσσερις αλλαγές με την έναρξη του δεύτερου μέρους και έδειξε με αυτό τον τρόπο τη δυσφορία του για το κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του.

Φυσικά τα εύσημα όλα πάνε στην Κάντιθ η οποία πλην του γκολ που σημείωσε στο 16' με τον Λοσάνο είχε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα, ιδίως στο πρώτο 45λεπτο και αν κάποιος αισθάνεται αδικημένος από το αποτέλεσμα αυτή είναι η Κάντιθ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το ματς με μια εξαιρετική στιγμή με τον Νεγρέδο στο 2' να σουτάρει και τον Σέρχιο Ράμος να διώχνει πάνω στη γραμμή. Ενώ και στο 6' ο Ισπανός φορ νικήθηκε από τον Κουρτουά. Στο 14' ήταν ο Χουάν Κάλα, ο στόπερ των φιλοξενούμενων, που βρέθηκε σε θέση για σουτ με τον Κουρτουά να διώχνει σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Νεγκρέδο είδε την κίνηση του Λοσάνο, του πέρασε τη μπάλα με τον επιθετικό από την Αργεντινή να πλασάρει εύστοχα για το 1-0.

Η Ρεάλ στο πρώτο μέρος απείλησε στο 38' με την κεφαλιά του Βαράν να φεύγει έξω. Στο 43' οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φτάσουν σε δεύτερο τέρμα με τον Λοσάνο αλλά αστόχησε από κοντά μετά το λάθος του Κουρτουά.

Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ είχε μια ελαφριά υπεροχή χωρίς να μπορεί να κάνει φάσεις όμως μπροστά στην εστία της Κάντιθ. Η καλύτερη όλων ήταν το οριζόντιο δοκάρι που είχε ο Μπενζεμά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Νάτσο, Σέρχιο Ράμος (46' Μιλιτάο), Βαράν, Μαρσέλο, Κρόος (78' Γιόβιτς), Μόντριτς (46' Καζεμίρο), Ίσκο (46' Βαλβέρδε), Λούκας Βάθκεθ (46' Ασένσιο), Βινίσιους, Μπενζεμά.

ΚΑΝΤΙΘ: Λεντέσμα, Ακάπο, Κάλα, Χιμένεθ, Εσπίνο, Άλεξ (86' Ισκιέρδο), Χόσε Μάρι (76' Γκαρίδο), Γιόνσον (86' Φερνάντες), Σάλβι, Νεγκρέδο (81' Χιμένεθ), Λοσάνο (46' Μάλμπασιτς).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ