LA LIGA

La Liga: Στον αέρα το Μπέτις - Σεβίλλη εξαιτίας του κορονοϊού

Ο Ελ Χαντάντι και ο Γκουίδο Ροντρίγκες διεκδικούν την μπάλα στο Σεβίλλη - Μπέτις για την La Liga στις 11 Ιουνίου του 2020.
Ο Ελ Χαντάντι και ο Γκουίδο Ροντρίγκες στο Σεβίλλη - Μπέτις AP PHOTO

Σε κίνδυνο βρίσκεται το ντέρμπι της Σεβίλλης που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (2/1, 17:15), εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού στη Ρεάλ Μπέτις.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να ταλανίζει ολόκληρο τον πλανήτη και έτσι αθλητισμός δεν μένει ανεπηρέαστος. Αρκετά είναι μάλιστα τα παιχνίδια, τα οποία αναβάλλονται εξαιτίας κρουσμάτων του COVID-19.

Στον αέρα είναι το ντέρμπι της Σεβίλλης ανάμεσα στην Ρεάλ Μπέτις και τη Σεβίλλη, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (2/1, 17:15) στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της La Liga.

Η προπόνηση της Μπέτις το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς αναβλήθηκε εξαιτίας φόβου νέων κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα. Έτσι, αν επιβεβαιωθεί ότι τα κρούσματα ξεπερνούν τα τρία, τότε η αναβολή του αγώνα είναι αρκετά πιθανή.

Η Μπέτις ανακοίνωσε κρούσμα κορονοϊού την περασμένη Δευτέρα (28/12) με τον Άλεξ Μορένο να μπαίνει σε καραντίνα μέχρι να διαγνωσθεί ξανά αρνητικός στον COVID-19.

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ