SUPER LIG

Μπεσίκτας - Τράμπζονσπορ 2-2: Ασίστ ο Μπακασέτας στην επεισοδιακή ισοπαλία της Πόλης

Ο Τάσος Μπακασέτας
Ο Τάσος Μπακασέτας © 2022 DANIEL COLE/AP IMAGES

Το επεισοδιακό ντέρμπι μεταξύ Μπεσίκτας και Τράμπζονσπορ στη Süper Lig έληξε ισόπαλο 2-2, με τον Τάσο Μπακασέτα να συμβάλλει με μία ασίστ.

Μπεσίκτας και Τράμπζονσπορ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στην Κωνσταντινούπολη για τη 10η αγωνιστική της Süper Lig, σε ένα ντέρμπι με πολλή ένταση, επεισόδια, αποβολές και τον Τάσο Μπακασέτα να συμβάλλει με μία ασίστ.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά στο 11' και ο Μάξι Γκόμες με κεφαλιά απ' τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ. Το αυτογκόλ του Γενς Στρίγκερ Λάρσεν στο 29' έφερε το παιχνίδι στα ίσια, όμως στο 36' ο Τρεζεγκέ ανέκτησε το προβάδισμα των πρωταθλητών.

Στο 2ο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν ολοκληρωτικά κυρίαρχοι, με την Τράμπζονσπορ να παίζει άμυνα. Άντεξε μέχρι το 70', όταν ο Τζενκ Τοσούν ισοφάρισε σε 2-2. Ο Μανώλης Σιώπης αντικατέστησε τον Μπακασέτα στο 80' και στα τελευταία λεπτά ο εκνευρισμός οδήγησε σε διαρκείς συρράξεις, σε αποβολή του Γιουσούφ Γιαζιτζί για τάκλιν στα πόδια αντιπάλου από πίσω και σε διακοπές για αντικείμενα από τις κερκίδες.

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ