SUPER LIG

Μπεσίκτας: Ο Σάντος πολύ κοντά στην απόλυση

Ο προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, σε στιγμιότυπο κόντρα στην Ελβετία για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ", Λουσαΐλ | Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
Ο προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, σε στιγμιότυπο κόντρα στην Ελβετία για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ", Λουσαΐλ | Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 © 2022/PAVEL GOLOVKIN/AP IMAGES

Η παραμονή του Φερνάντο Σάντος στην Μπεσίκτας είναι πιθανό να αποδειχθεί πολύ σύντομη, αν δεν αντιστρέψει άμεσα την κατάσταση.

Η αποτυχία της Μπεσίκτας να νικήσει στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης την Μπασακσεχίρ φούντωσε τις φωνές που θέλουν τον Φερνάντο Σάντος να απολύεται άμεσα από τον σύλλογο.

Ο Πορτογάλος δεν έχει καταφέρει να διορθώσει τα κακώς κείμενα στον σύλλογο και ύστερα από πέντε νίκες σε 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, η Μπεσίκτας βρίσκεται στην 4η θέση της Süper Lig, αλλά κοιτάζει περισσότερο προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω.

Τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι τις επόμενες δύο μέρες θα αποφασιστεί το μέλλον του 69χρονου προπονητή, ενώ άλλα υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Χασάν Αράτ, έστειλε τελεσίγραφο στον Σάντος να κατακτήσει το κύπελλο, αλλιώς θα απολυθεί.

Η Μπεσίκτας θα αγωνιστεί σε διπλούς ημιτελικούς με την Ανκαραγκιούτζιού στο κύπελλο, αρχής γενομένης από τις 23 Απριλίου.

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ