ΑΕΛ

Μπέρτος για το συμβάν με Κάστρο: "Ό,τι μου καταλογίζεται με προσβάλλει"

Ο Μανώλης Μπέρτος στην αναμέτρηση ΑΕΛ - ΠΑΟΚ
Ο Μανώλης Μπέρτος στην αναμέτρηση ΑΕΛ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Με ανάρτησή του στα social media ο Μανώλης Μπέρτος τοποθετήθηκε διαψεύδοντας τον Κάστρο για τη ρατσιστική επίθεση την οποία του καταλογίζει στην αναμέτρηση ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μανώλης Μπέρτος τοποθετήθηκε για τα όσα του καταλογίζει ο Κάστρο.

Ο παίκτης της ομάδας των Ιωαννίνων υποστήριξε ότι δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από τον αμυντικών του συλλόγου της Λάρισας. Το θέμα πήρε μεγαλύτερη έκταση μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Γιάννινα να βγάζουν ανακοινώσεις.

Από την πλευρά του ο Μανώλης Μπέρτος με ανάρτηση που έκανε στα social media διέψευσε όσα ισχυρίστηκε από την πλευρά του ο Κάστρο τονίζοντας ότι δεν υπήρξε ρατσιστική επίθεση.

Η απάντηση του Μπέρτου στις κατηγορίες του Κάστρο

"Στα 13 χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας, ουδέποτε έδωσα το παραμικρό δικαίωμα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με κάθε είδους ρατσιστική συμπεριφορά.

Αυτό που πρεσβεύω όλα αυτά τα χρόνια και αποδεικνύεται μέσα από την καθημερινότητα μου ως άνθρωπος και ως αθλητής, είτε σε ότι αφορά συμπαίκτες, είτε αντιπάλους, είναι πως το ποδόσφαιρο αποτελεί χώρο αποδοχής της διαφορετικότητας.

Οτιδήποτε αντίθετο μου καταλογίζεται, όχι απλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά με προσβάλλει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το συμβάν ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΛ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ