ΑΕΛ

ΑΕΛ για το συμβάν Μπέρτου - Κάστρο: "Δήθεν ρατσιστική επίθεση, βρώμικος ποδοσφαιρικά ο Κάστρο"

Οι παίκτες της ΑΕΛ συγκρατούν τον Κάστρο του ΠΑΣ Γιάννινα
Οι παίκτες της ΑΕΛ συγκρατούν τον Κάστρο του ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της τοποθετείται στο συμβάν ανάμεσα στον Μπέρτο και τον Κάστρο κάνοντας λόγο για δήθεν ρατσιστική επίθεση και με τη σειρά της επιτίθεται στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίστηκε και μετά το ματς με το συμβάν ανάμεσα στον Κάστρο και τον Μπέρτο στο επίκεντρο.

Ο παίκτης της ομάδας των Ιωαννίνων κατήγγειλε εκείνον της Λάρισα για ρατσιστική επίθεση, ενώ ο ΠΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτέθηκε στη διοίκηση του συλλόγου του θεσσαλικού κάμπου.

Η ΑΕΛ με τη σειρά της με ανακοίνωσή της τοποθετείται στο συμβάν κάνοντας λόγο για δήθεν ρατσιστική επίθεση και με τη σειρά της επιτίθεται στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

"Αυτή η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που δεν γνωρίζει ποιόν έχει ιδιοκτήτη, τόλμησε να εκδώσει ανακοίνωση περί δήθεν ρατσιστικής επίθεσης του κοσμήματος ποδοσφαιριστή και ανθρώπου Μανώλη Μπέρτου, σε έναν από τους πιο βρώμικους ποδοσφαιρικά λόγω των απάνθρωπων και επικίνδυνων κτυπημάτων σε αντιπάλους, τον περιβόητο Castro.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα απαντήσει στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με μηνύσεις και αγωγές.

Αντί να κρυφτούν γιατί κατάντησαν τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ όπως τον κατάντησαν, ώστε τόσο ο προπονητής του κ. Γιαννίκης, όσο και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του, να περιμένουν το τελευταίο παιχνίδι για να εξαφανιστούν από τα Γιάννενα, τολμούν να κάνουν και ανακοινώσεις.

Το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει το 2021 και μπορεί να έκαναν τα πάντα για να υποβιβαστούμε, αλλά το μέλλον θα δείξει που θα είναι τα επόμενα χρόνια η ΑΕΛ και που ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Όταν μια ομάδα χάνει την ηθική υποδομή της, χάνει τα πάντα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΛ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ