ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μπερνάρντο Σίλβα: "Είμαι χαρούμενος στην Σίτι, αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον"

Ο Μπερνάρντο Σίλβα πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ρεάλ | 26 Απριλίου 2022
Ο Μπερνάρντο Σίλβα πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ρεάλ | 26 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Μπερνάρντο Σίλβα αποτελεί βασικό συστατικό της επιτυχίας της Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία χρόνια όμως το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον ίδιο παραμένει ζωηρό και ο ίδιος άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο μέσω συνέντευξής του στο "ESPN".

Από το καλοκαίρι του 2017 που βρίσκεται στο Έτιχαντ ο Μπερνάρντο Σίλβα έχει πανηγυρίσει μεταξύ άλλων τέσσερις τίτλους Premier League και είναι από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο τρεις εβδομάδες πριν τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου εξακολουθεί να είναι "μετέωρος".

Ναι μεν οι πολίτες τον υπολογίζουν και θέλουν να τον κρατήσουν, την ίδια ώρα ωστόσο η Μπαρτσελόνα τον πολιορκεί ασφυκτικά, με τις δύο ομάδες να έχουν μπει σε καθεστώς διαπραγματεύσεων εδώ και μήνες και τον ίδιο να αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για το μέλλον του.

"Πάντα έλεγα πως είμαι χαρούμενος εδώ αλλά δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί. Θα δούμε ειλικρινά. Η σχέση μου με το σύλλογο είναι πολύ ειλικρινής. Είμαι πολύ ανοιχτός μαζί τους και ξέρουν τι θέλω. Αν μείνω, είμαι πολύ ευτυχισμένος και θα σέβομαι πάντα αυτό το σύλλογο και θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου.

Διαφορετικά, μιλάμε για ποδόσφαιρο και θα δούμε τι θα συμβεί", τόνισε ο Πορτογάλος διεθνής μεσοεπιθετικός μέσω συνέντευξής του στο "Espn" σε σχετική ερώτηση για το μέλλον του, για να προσθέσει: "Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μεγάλος σύλλογος και δεν θέλει να έχει παίκτες που δεν είναι ευτυχισμένοι στο σύλλογο.

Πάντα μας λένε ότι αν δεν είναι κάποιος χαρούμενος, μπορεί να αποχωρήσει. Φυσικά μιλάμε για επιχειρήσεις και θέλουν το κατάλληλο ποσό για να αφήσουν κάποιον να φύγει, αλλά προσωπικά έχω μία σχέση σεβασμού με το σύλλογο. Πάντα ήταν ειλικρινείς μαζί μου και πάντα ήμουν ειλικρινής μαζί τους.

Θα σέβομαι πάντα τη σχέση μου με την Μάντσεστερ Σίτι, με τους οπαδούς, με το επιτελείο, με τους συμπαίκτες μου, οπότε ό,τι και αν συμβεί, θα γίνει μέσα από μία σχέση αμοιβαίου σεβασμού".

Την ίδια ώρα πάντως, ανεξάρτητα από το αν θα παραμείνει στην Σίτι, δεν μπορεί να μην σκέφτεται τη συναρπαστική μάχη για τον τίτλο της Premier League που αναμένεται να λάβει χώρα και τη φετινή σεζόν, με τον Σίλβα να δίνει τύχη όχι μόνο στους πολίτες και στην Λίβερπουλ αλλά και στα υπόλοιπα μέλη των λεγόμενων Big-6 του αγγλικού ποδοσφαίρου:

"Είναι απρόβλεπτη η μάχη. Φυσικά, αν δεις τα τέσσερα-πέντε τελευταία χρόνια θα σκεφτείς πως η Σίτι και η Λίβερπουλ είναι τα φαβορί, αλλά δείτε την ομάδα που χτίζει η Τσέλσι. Η Τότεναμ βελτιώνεται πολύ, όπως και η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει νέο προπονητή και μερικά νέα αποκτήματα και πιστεύω πως θα είναι καλύτεροι και αυτοί.

Κάθε χρόνο υπάρχει ολοένα και μεγαλύτερος ανταγωνισμός, Σίτι και Λίβερπουλ είναι στην κορυφή τα τελευταία χρόνια αλλά ποτέ δεν ξέρεις στην Premier League. Υπάρχουν έξι ομάδες που μπορούν να παλέψουν για τα πάντα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ