ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Ελπίζω να τελειώσουμε πριν τα Χριστούγεννα"

Μπεργκ: "Ελπίζω να τελειώσουμε πριν τα Χριστούγεννα"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ αναφέρθηκε στην επέκταση του συμβολαίου του κατά την διάρκεια της παρουσίασης της επίσημης ένδυσης του Παναθηναϊκού στο ''Marks&Spencer''. (VIDEOS)

Περισσότεροι από 100 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο κατάστημα των ''Marks &Spencer'' στη Ερμού προκειμένου να δουν την παρουσίαση της επίσημης ένδυσης του Παναθηναϊκού και να πάρουν αυτόγραφα από τους παίκτες του "τριφυλλιού".

Στην εκδήλωση βρέθηκαν οι Αναστασίου, Σαραβάκος, Παπαβασιλείου και Σωπήλης από πλευράς του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης, ενώ παρόντες ήταν και οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας, που είχαν τον ρόλο των... μοντέλων.

Εκεί ήταν οι Μπεργκ, Πέτριτς, Νίνης, Λαγός, Ατζαγκούν, Στιλ, Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος.

Μπεργκ: ''Ελπίζω όλα να τελειώσουν μέχρι τα Χριστούγεννα''

Ένας από τους παίκτες που κέντρισαν το ενδιαφέρον ήταν ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες με τους φίλους της ομάδας.

"Είναι ωραία που είμαστε πάλι στα Marks&Spencer και βρισκόμαστε κοντά στους οπαδούς μας", είπε αρχικά ο Σουηδός άσος.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού για τα Χριστούγεννα περιμένει την επέκταση του συμβολαίου σου, εσύ περιμένεις κάτι από τον Αη Βασίλη;

"Δεν περιμένω πολλά από τον Αη Βασίλη, θέλω να περάσω τις γιορτές με την οικογένεια μου και τους φίλους μας στην Σουηδία".

Το δώρο θα το πάρει ο κόσμος του Παναθηναϊκού;

"Ναι, το ελπίζω. Θέλω το θέμα να έχει τελειώσει πριν τα Χριστούγεννα και ελπίζω όλα να είναι έτοιμα".

Νίνης: "Μετράω τις μέρες"

Μπεργκ: "Ελπίζω να τελειώσουμε πριν τα Χριστούγεννα"
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Νίνης μετράει αντίστροφα τις μέρες, προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με την φανέλα του Παναθηναϊκού, όπως παραδέχθηκε κατά την διάρκεια της παρουσίασης της επίσημης ένδυσης του "τριφυλλιού".

"Ήρθαμε να υπογράψουμε κάποια αυτόγραφα για τους οπαδούς μας στα Marks & Spencer", είπε αρχικά ο Έλληνας μέσος.

Μετράς τις μέρες αντίστροφα;

"Ναι έτσι είναι, μετράω τις μέρες για να παίξω πάλι στον Παναθηναϊκό. Σίγουρα χρειάζομαι λίγο χρόνο για να βρεθώ στον απαραίτητο αγωνιστικό ρυθμό αλλά περιμένω πως και πως τις πρώτες μου στιγμές".

Τι διαφορές έχει συναντήσει στον Παναθηναϊκό σε σχέση με το παρελθόν;

"Είναι τελείως διαφορετική η εποχή που ήμουν στον Παναθηναϊκό με την σημερινή, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όταν έλειπα έβλεπα ότι γίνεται μια σημαντική προσπάθεια. Υπάρχει τρομερό κλίμα στην ομάδα, με πολλά νέα παιδιά που πάντα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και γίνεται καλή δουλειά στην προπόνηση και νομίζω πάνω απ' όλα βγαίνει στον αγώνα. Όσοι δουλεύουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα δίνουν ότι μπορούν για να ανέβει η ομάδα εκεί που πρέπει".

Λαγός: "Η αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα"

Μπεργκ: "Ελπίζω να τελειώσουμε πριν τα Χριστούγεννα"
INTIME SPORTS

"Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Marks & Spencer. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και έχει συνηθίσει να συνεργάζεται με μεγάλες εταιρίες" είπε αρχικά ο μέσος του Τριφυλλιού κατά την παρουσίαση της επίσημης ένδυσης του Τριφυλλιού.

Αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να γίνει ομάδα... μοντέλο:

"Νομίζω ότι είμαστε ακόμα στην αρχή, η ομάδα χτίστηκε πέρσι και έχουν μπει πολύ καλές βάσεις, το δείξαμε πέρσι και συνεχίζουμε και φέτος. Ο χρόνος είναι μαζί μας και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι και αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα".

Τι θέλει από τον Άγιο Βασίλη:
"Υγεία για όλο τον κόσμο και καλές γιορτές".

Αν θα ήθελε και έναν τίτλο:
"Αν έρθει ένα τρόπαιο θα είναι ότι καλύτερο".

Σωπήλης: "Το όνομα Παναθηναϊκός συνάδει ήθος"

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Στράτος Σωπήλης, αναφέρθηκε στην συνεργασία του Παναθηναϊκού με την Marks&Spencer. "Δύο μεγάλα brand name μαζί. Είναι η δεύτερη χρονιά και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, το όνομα Παναθηναϊκός συνάδει με το ήθος, την αξιοπιστία και την αξιοπρέπεια αυτό το εκλαμβάνει και είναι κοντά μας η Marks&Spencer" τόνισε χαρακτηριστικά.

Μπεργκ: "Ελπίζω να τελειώσουμε πριν τα Χριστούγεννα"
INTIME SPORTS
Μπεργκ: "Ελπίζω να τελειώσουμε πριν τα Χριστούγεννα"
INTIME SPORTS
Μπεργκ: "Ελπίζω να τελειώσουμε πριν τα Χριστούγεννα"
INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ