ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπέρδεμα με Καπίνο, έρχεται ο Μπεργκ

Μπέρδεμα με Καπίνο, έρχεται ο Μπεργκ
INTIME SPORTS

Ο μάνατζερ του Καπίνο δήλωσε πως ποτέ δεν έφτασε πρόταση της Νάπολι για τον Καπίνο. Στην Ελλάδα μέχρι την Τρίτη ο Μπεργκ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Από το ξεκίνημα η όλη υπόθεση με την "πρόταση" της Νάπολι για τον Καπίνο ήταν λίγο... περίεργη, αφού ναι μεν υπήρχαν διαρροές για προφορικό ενδιαφέρον, όμως ούτε από την Ιταλία, ούτε και από την Ελλάδα δεν επιβεβαιωνόταν (το αντίθετο μάλιστα).

"Ο αντζέντης του Καπίνο είμαι εγώ και δεν έχω ενημέρωση πως η Νάπολι έχει αποσυρθεί. Επίσης ποτέ δεν θεώρησα, όλο αυτό το διάστημα, πως η μεταγραφή είναι τελειωμένη, διότι δεν υπήρξε επίσημη πρόταση των Ιταλών", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βάγιας και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Τι μέλλει γενέσθαι με τον νεαρό άσο δεν γνωρίζουμε, όμως η αλήθεια είναι πως ξένοι σύλλογοι τον παρακολουθούν εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο. Τώρα αν θα γίνει επίσημη πρόταση είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να περιμένουμε.

Έρχεται ο Μπεργκ

Το ταξίδι του Γιάννη Αναστασίου στο εξωτερικό φαίνεται πως έπιασε τόπο, αφού ο Μάρκους Μπεργκ είπε το "ναι" και αναμένεται στην Ελλάδα μέχρι την Τρίτη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Ο Σουηδός άσος θα πάρει 400.000 ευρώ που μπορούν εύκολα θα φτάσουν τις 500.000, ενώ με διάφορα μπόνους μπορεί να εκτοξεύσει τις ετήσιες αποδοχές του στις 600.000 ευρώ.

Τα χρήματα είναι αρκετά και όπως έχουμε πει πολλές φορές ίσως αποτελεί ρίσκο η απόκτηση του 27άχρονου άσου, λόγω της πτωτικής πορείας της καριέρας του τα τελευταία δυο χρόνια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ