ΚΑΣΕΤΑ GATE

Μπέος: "Το πρόβλημα το έχει ο Πατέρας"

Μπέος: "Το πρόβλημα το έχει ο Πατέρας"
INTIME SPORTS

Στην αντεπίθεση πέρασε γι' άλλη μια φορά ο Αχιλλέας Μπέος, ρίχνοντας βέλη κατά του Κούγια και του Πατέρα, κατηγορώντας τους για κακουργηματικές πράξεις, υποκλοπή και συρραφή, ενώ τονίζει και πάλι πως στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου κατά την συνομιλία είναι ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Nova Σπορ FM" υπογραμμίζει πως παραγκάρχης ήταν ο Νικόλας Πατέρας, ζητά άρση απορρήτου για να ξετυλιχτεί το κουβάρι, ενώ χαρακτηρίζει τον εαυτό του καθαρό ουρανό που αστραπές δεν φοβάται.

Επίσης, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Μαγνησίας, εκφράζει την απορία του πως γίνεται αφού ελέγχει τα πάντα να μην ευνοείται ο σύλλογός του, ενώ μιλά επίσης για Δαφνί, μικροπωλητές και... Μπιτσαξή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Έχω ξεκαθαρίσει πως ο Πατέρας είναι ο υποκλοπέας. Όταν θα έρθει η ώρα και θα πάμε στο δικαστήριο έχω αυτά τα στοιχεία που και ο ο πιο δύσπιστος δεν μπορεί να μην συμφωνήσει πως είναι ο υποκλοπέας. Είμαι θύμα σ' αυτή την ιστορία, δράστης είναι ο υποκλοπέας. Δεν γίνεται να φράσεις και να δημιουργούμε μια κασέτα, να υποκρύπτουμε τον συνομιλητή και να μην ξέρει ο κόσμος τι έλεγε και ο άλλος. Ας βγάλει το επίμαχο ματς Άρης-ΠΑΟ, αν εγώ είπα στον Δαλούκα να παίξει 50-50 και αυτός έπαιξε 52-48. Δεν υπάρχουν στοιχεία για το τι μου έλεγε ο συνομιλητής.

Ο Κούγιας φώναζε για μήνυση για να αποδείξω την αλήθεια και το έκανα. Αυτό που έκανε ο Κούγιας και ο Πατέρας είναι υποκλοπή, πλαστογραφία, δεν συμβιβάζεται από κανέναν νοήμων άνθρωπο. Ο Κούγιας μας έχει πει 6 διαφορετικές εκδοχές και μέχρι τον άλλον μήνα θα πει άλλες 16. Υπάρχουν δηλώσεις στα ΜΜΕ που ομολογεί πως τα άκουσε μαζί του ο Πατέρας. Εγώ είμαι στην διάθεση της δικαστικής αρχής για να ξετυλιχτεί το κουβάρι. Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται.

Με δωρεές 200.000 ευρώ δεν εξαγοράζεται η συνείδηση του κόσμου. Δεν είπα πως δεν τον τίμα, αλλά ο χρόνος που έγινε δεν είναι τυχαίος. Είναι κακουργηματικές οι πράξεις, πλαστογραφία και θα πάνε κατηγορούμενοι. Ξέρω πολλά περισσότερα. Είπα πως ρουφιάνος δεν ήμουν και δεν θα γίνω στα 52 όμως όταν δέχομαι επίθεση οφείλω να αμυνθιώ να προστατεύσω το όνομα των παιδιών. Ας κάνουν άρση απορρήτου, πόσες φορές μίλησα με τον Δαλούκα και τι του είπα. Πόσες φορές μίλησε ο Πατέρας με τον Δαλούκα και τι του είπε, αλλά και πόσες φορές μίλησα εγώ με τον Πατέρα. Μπορούν να διαπιστώσουν ποιος είναι ο παραγκάρχης. Τι παραγκάρχης είμαι αν λέω κάτι στον διαιτητή και μετά δεν το κάνει; Δικαίωμα μου είναι να μιλήσω στον Δαλούκα. Τον έβρισα, δεν τον επέπληξα. Τι του είπα; Τι είδε η Ελλάδα. Του είπα να μην εκτεθεί, για τον εαυτό, αλλά αυτός έπαιξε για κάτι άλλο.

Εγώ με τον Πατέρα είχαμε συζητήσει να γίνει πρόεδρος στην Superleague ο Κανελλόπουλος (εκπρόσωπος του Βόλου.). Εκεί δεν ήταν κόντρα στα συμφέροντα του ΠΑΟ; Τι ειπώθηκε και τι όχι ας κάνουν άρση απορρήτου να μάθουν. Εγώ εκμυστηρεύομαι στον τοίχο; Υπάρχει χαρτί πως βγήκα από το Δαφνί; Λέω πως είναι ο Πατέρας ο συνομιλητής μου και θα το αποδείξω. Θα πέσουν οι μάσκες. Εγώ με τις κινήσεις μου δείχνω πως έχω διάθεση να πάμε την υπόθεση στο τέρμα.

Ας τις βγάλει τις κασέτες. Αν υπάρχει κασέτα ο Κούγιας τι είναι; Κομιστής; Είναι υπάλληλος κούριερ; Γιατί να μην την πάει ο ίδιος στον εισαγγελέα. Δεν υπάρχει άλλη μια, αλλά άλλες 100 κασέτες. Οι μικροπωλητές έξω από τα δικαστήρια πωλούν 200-300 σε τιμή ευκαιρίας.

Κούγιας και Πατέρας διέπραξαν κακουργηματική πράξη, που δεν είναι σεβαστή και αρεστή από την κοινή γνώμη. Δεν μπορείς να είσαι υποκλοπέας. Είναι ντροπή και αίσχος. Το πρόβλημα το έχει ο Πατέρας, δεν μπορείς να κάτσεις μαζί του στο τραπέζι να μιλήσεις. Ας πάρουν τηλέφωνο τον Βασάρα, τον Τεροβίτσα και τους άλλους να τους ρωτήσουν αν τους ενόχλησα.

Με το ποδόσφαιρο που παίζει ο Βόλος θα έπρεπε να είναι τρίτος; Υπήρξε διαμαρτυρία από κάποια ομάδα πως αδικήθηκε υπέρ του Βόλου; Εγώ ελέγχω τα πράγματα για ποιον; Όχι για την δική μου ομάδα; Δηλώνω παρών στην ελληνική δικαιοσύνη για να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Να αφήσουμε την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της και να μην παρεμβαίνει ο Μπιτσαξής. Τι φοβάται για τον υποκλοπέα; Εγώ δεν φοβάμαι. Με την συρραφή κασέτας μπορεί να του είπα να παίξει 50-50 και όχι 52-48, αλλά να έμεινε το 52-48. Έπαιξε έτσι; Ποιος τον πίεσε για να μην ακούσει εμένα τον μαφιόζο, τον εγκληματία που ελέγχω τις καταστάσεις;"

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ