ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Μπέος για τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson: "Ναι υπό προϋποθέσεις με 15.000 φιλάθλους, ο Παναθηναϊκός θέλει περισσότερους"

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο
Το Πανθεσσαλικό Στάδιο INTIME SPORTS

Ο Αχιλλέας Μπέος μισή ώρα μετά την έναρξη της σύσκεψης για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson αποχώρησε και τόνισε πως είναι θετικός για αγώνα με παρουσία 15.000 φιλάθλων υπό προϋποθέσεις αλλά τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι αρνητικός καθώς θέλει περισσότερους.

Ούτε μισή ώρα δεν παρέμεινε στη σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στις 18/5 ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος παραβρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ το μεσημέρι της Πέμπτης αλλά αποχώρησε και κατά την έξοδο του είπε πως ο ίδιος είναι θετικός σε αγώνα με παρουσία 15.000 φιλάθλων (4.500 για κάθε ομάδα) υπό προϋποθέσεις αλλά τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι αρνητικός καθώς θέλει να γίνει το ματς με περισσότερο κόσμο, κάτι το οποίο εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Βρίσκομαι εδώ γιατί προσκλήθηκα από τον κ. Μπαλτάκο. Αλλά η παρουσία μου δεν έχει κανένα νόημα, γιατί ως δήμαρχος της πόλης πρόθεσή μου είναι ο τελικός να γίνει μία γιορτή του ποδοσφαίρου θα έλεγα, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Οι λεπτομέρειες κι όλα τα υπόλοιπα είναι απόφαση της Ομοσπονδίας και των δύο ομάδων, να συναινέσουν στις λεπτομέρειες. Άρα εγώ δεν έχω καμία δουλειά και έχω άλλα σοβαρά θέματα να ασχοληθώ. Εγώ έδωσα το "πράσινο φως"".

Σε ερώτηση γιατί άλλαξε στάση φέτος σε σχέση με πέρυσι είπε:

"Παραμένω στην ίδια προσέγγιση, αλλά με γνώμονα την ιστορία των δύο ομάδων, ότι στο παρελθόν δεν είχαν την ίδια αντιπαλότητα όπως Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ή Άρης-ΠΑΟΚ, δεν είχαν συγκρούσεις, είπαμε κάτω από προϋποθέσεις να έρθει ο κόσμος στον Βόλο.

Και για τον Βόλο, την πόλη αλλά και για το ποδόσφαιρο, να υπάρξουν στο Πανθεσσαλικό περίπου 15.000 φίλαθλοι. Κάτω απ' αυτές τις προϋποθέσεις, το πως θα μοιραστούν τα εισιτήρια έχει έρθει και ο αστυνομικός διευθυντής που είναι όσο μπορεί αρνητική. Θα ήθελαν πιο ήσυχη τη διαδικασία. Θα σας πω πως ο Αλαφούζος ήταν αρνητικός γιατί ήταν λίγοι οι φίλαθλοι, ήθελε περισσότερα εισιτήρια. Τις αποφάσεις αυτές θα τις πάρει όμως η ΕΠΟ με τις ομάδες".

Ενώ για την απόφαση της ΔΕΑΒ να κλείσει το Πανθεσσαλικό επειδή οι κάμερες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του νέου αθλητικού νόμου τόνισε:

"Πριν έναν χρόνο ο Δήμος Βόλου είχε δώσει 200.000 ευρώ για να μπουν κάμερες και για τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να τοποθετηθούν νέες είπα ότι όσο είναι το κόστος να συμβάλει 50-50 η ΕΠΟ και ο Δήμος. Αυτό θα το αποφασίσουν η ΕΠΟ και οι ομάδες. Το καρπούζι και το μαχαίρι το έχουν η ΕΠΟ και οι ομάδες".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ