ΒΟΛΟΣ

Μπέος: "Διαιτητές και VARίστες, οφείλετε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων"

Ο Αχιλλέας Μπέος στη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
Ο Αχιλλέας Μπέος στη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας INTIME SPORTS

Δύο ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των αγώνων της 3ης αγωνιστικής των playouts ο Αχιλλέας Μπέος προέτρεψε τους διαιτητές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να σφυρίξουν ανεπηρέαστοι από τυχόν πιέσεις.

Τα playouts της Stoiximan Super League ετοιμάζονται να μπουν στην τελική τους ευθεία με τις σαββατιάτικες αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής και ο Αχιλλέας Μπέος θέλησε να στείλει μήνυμα μέσω των social media, καλώντας τους διαιτητές και εκείνους που θα βρεθούν στο VAR να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και να είναι ακριβοδίκαιοι στις υποδείξεις τους.

"Για άλλη μια φορά αισθανομαι την ανάγκη να επαναλάβω, όσο κουραστικός ενδεχομένως κι αν γίνομαι, ότι όλοι εσείς οι διαιτητές και VARίστες που οριστήκατε στους αγώνες του Σαββατοκύριακου, οφείλετε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να αγνοήσετε τυχόν πιέσεις ή οχλήσεις.

Αφήστε τις ομάδες να διεκδικήσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτό που δικαιούνται. Η αξιοπρέπεια είναι το Α και το Ω.

Να σας θυμίσω ότι όλες οι χούντες κάποια στιγμή πέφτουν. Έτσι και ο Μάνταλος και η παρέα του μετράνε μέρες. Μην το ξεχνάτε αυτό", σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Βόλου μέσω ανάρτησής του στο Facebook το απόγευμα της Πέμπτης.

Σημειώνεται πως η ομάδα της Μαγνησίας αγωνίζεται το Σάββατο (06/04) εκτός έδρας κόντρα στον Παναιτωλικό, ούσα πλέον στο +3 από τη γραμμή του υποβιβασμού και την 13η της βαθμολογίας, Κηφισιά.

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ