ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Μπενζεμά: Υπέγραψε τα πρώτα έγγραφα για τη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ, μέχρι το 2025 το συμβόλαιό του

Ο Καρίμ Μπενζεμά στο Ρεάλ - Αθλέτικ
Ο Καρίμ Μπενζεμά στο Ρεάλ - Αθλέτικ 2023 AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Καρίμ Μπενζεμά υπέγραψε το κύριο κομμάτι των εγγράφων και απομένει η ανακοίνωση της απόκτησής του από την Αλ Ιτιχάντ.

Ο Καρίμ Μπενζεμά αποχαιρέτησε τη Ρεάλ και τον κόσμο της στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της La Liga απέναντι στην Αθλέτικ, ενώ στη συνέχεια αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον σήκωσαν στα χέρια.

Πλέον, ο Γάλλος στράικερ ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Ο Μπενζεμά αναμένεται να ταξιδέψει μέσα στην εβδομάδα στη Σαουδική Αραβία, προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και στη συνέχεια να ανακοινωθεί απ' την Αλ Ιτιχάντ.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Γάλλος επιθετικός έχει υπογράψει ήδη το κύριο κομμάτι των εγγράφων και απομένουν οι τελικές υπογραφές. Το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2025, ενώ θα τοποθετηθεί και οψιόν επέκτασης γι' ακόμη ένα έτος.

Ο Μπενζεμά θα βάλει στα ταμεία του 200.000.000 ευρώ για δύο χρόνια και θα αποτελέσει το αντίπαλον δέος του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ