ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Μπενζεμά: Κοντά στην Αλ Ιτιχάντ σύμφωνα με την "AS"

Ο Καρίμ Μπενζεμά στον αγώνα της Ρεάλ με τη Ράγιο
Ο Καρίμ Μπενζεμά στον αγώνα της Ρεάλ με τη Ράγιο © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Σχεδόν δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Καρίμ Μπενζεμα στην Αλ Ιτιχάντ σύμφωνα με πηγές από την ομάδα που επικαλείται η "As".

Κοντά στην ολοκλήρωσή της φαίνεται ότι είναι η μεταγραφή του Καρίμ Μπενζεμά στην Αλ Ιτιχάντ. Το συμβόλαιο του Γάλλου στράικερ με τη Ρεάλ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και οι Σαουδάραβες θέλουν να το εκμεταλλευτούν αυτό.

Συγκεκριμένα, η Αλ Ιτιχάντ "χρυσώνει" τον Μπενζεμά και σύμφωνα με την "AS" είναι έτοιμος να ενδώσει. Η Κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας έχει εμπλακεί στην υπόθεση και μάλιστα τη δουλεύει εδώ και μήνες.

Η πρόταση της Αλ Ιτιχάντ φτάνει τα 200 εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια, με το συμβόλαιο που του προσφέρθηκε να περιλαμβάνει και τα δικαιώματα της εικόνας του, όπως επίσης τις διαφημίσεις και τη δημιουργία σχολείων για τα παιδιά του.

Ο Μπενζεμά συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης με τον εκπρόσωπό του και φέρεται να οδεύουν προς το μεγάλο "ναι" προς τη χρυσή πρόταση της Αλ Ιτιχάντ.

Φυσικά, αν συμβεί αυτό ο Γάλλος επιθετικός θα κλείσει έτσι μια διαδρομή 14 χρόνων στη Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία αγωνίστηκε 674 φορές, πέτυχε 353 γκολ και έδωσε 165 ασίστ.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ