ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Μπενζεμά δέχτηκε εξωπραγματική πρόταση από Σαουδική Αραβία και σκέφτεται να φύγει από την Μαδρίτη

Ρεάλ: Ο Μπενζεμά δέχτηκε εξωπραγματική πρόταση από Σαουδική Αραβία και σκέφτεται να φύγει από την Μαδρίτη
@2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Καρίμ Μπενζεμά κρατάει ψηλά την σημαία της Ρεάλ εδώ και 14 χρόνια όμως αυτό το καλοκαίρι δεν τον βρίσκει ακλόνητο στο "Μπερναμπέου", με Ισπανό ρεπόρτερ να αποκαλύπτει πως ο Γάλλος φορ έχει δεχτεί μυθική πρόταση από την Σαουδική Αραβία.

Το καλοκαίρι του 2009 ο Καρίμ Μπενζεμά προσγειώθηκε στο "Μπερναμπέου" από την Λιόν, μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που είχε αποκτηθεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Γάλλο φορ να αποδεικνύεται μάλιστα ακόμα πιο ανθετικός από τον CR7 και να συμπληρώνει φέτος 14 ολόκληρα χρόνια στην υπηρεσία των μερένγκες.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Γάλλος έχει πανηγυρίσει αμέτρητους τίτλους εντός και εκτός συνόρων, με τον ίδιο να είναι πάντα σε ρόλο πρωταγωνιστή, ωστόσο δεν αποκλείεται φέτος να διάγει τις τελευταίες ημέρες του με τη φανέλα της Ρεάλ.

Και αυτό γιατί το συμβόλαιό του με την πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου ολοκληρώνεται και δεν έχει ακόμα ανανεωθεί, με τον Ισπανό ρεπόρτερ Φέλιξ Ντίαθ, να αποκαλύπτει πως μετά από τον Ρονάλντο, οι Σαουδάραβες έχουν βάλει στο μάτι και τον Μπενζεμά.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω ρεπόρτερ αναφέρει πως υπάρχει ομάδα από την Σαουδική Αραβία που του έκανε πρόταση ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια, με το συμβόλαιο που του προσφέρθηκε να περιλαμβάνει και τα δικαιώματα της εικόνας του, όπως επίσης τις διαφημίσεις και τη δημιουργία σχολείων για τα παιδιά του.

Μένει πλέον να δούμε αν θα ανταποκριθεί ο 35χρονος Γάλλος φορ σε αυτή την εξωπραγματική πρόταση, με το ρεπορτάζ να υπογραμμίζει πως δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση αλλα πως είναι κοντά στο να πει αντίο στην Ρεάλ και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην τεράστια καριέρα του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ