EURO 2020

Μπενζεμά: "Δεν έρχομαι στην Γαλλία να πάρω τη θέση κάποιου"

Real Madrid's Karim Benzema moves on the pitch during the Spanish La Liga last round soccer match between Real Madrid and Villarreal at the Alfredo Di Stefano stadium in Madrid, Saturday, May 22, 2021. (AP Photo/Pablo Morano)
Real Madrid's Karim Benzema moves on the pitch during the Spanish La Liga last round soccer match between Real Madrid and Villarreal at the Alfredo Di Stefano stadium in Madrid, Saturday, May 22, 2021. (AP Photo/Pablo Morano) @ 2021 PABLO MORANO/ASSOCIATED PRESS

Ο Καρίμ Μπενζεμά μίλησε στην "Equipe" για την προ μηνών συνάντησή του με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, η οποία άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή του στην εθνική Γαλλίας.

Το παρελθόν είναι παρελθόν όμως αυτό που έχει σημασία είναι το παρόν και πολύ περισσότερο το μέλλον. Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Καρίμ Μπενζεμά μέσω αποκλειστικής συνέντευξης στην "Equipe", με τον φορ της Ρεάλ Μαδρίτης να υποστηρίζει πως έχει αφήσει πίσω τα έξι χρόνια αποχής από την εθνική Γαλλίας και πως τώρα, μετά την απόφαση του Ντιντιέ Ντεσάμπ να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Euro 2020, είναι έτοιμος να προσφέρει ό,τι καλύτερο στους μπλε που έχει πάντα μέσα στην καρδιά του.

Σύμφωνα μάλιστα με τον 32χρονο Γάλλο φορ, πολύ σημαντικό ρόλο στο να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας έπαιξε η συνάντηση που είχε με τον Ντιντιέ Ντεσάμμπ πριν από λίγους μήνες στην Μαδρίτη, όπου οι δύο άνδρες άνοιξαν όλα τα χαρτιά τους και δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις.

"Μιλήσαμε για πολλή ώρα και δώσαμε εξηγήσεις. Είπαμε πράγματα που θα έπρεπε να είχαν ειπωθεί καιρό. Οι εξηγήσεις ήταν σωστές, με σημαντικά λόγια. Το ότι είμαι και πάλι μέλος της εθνικής Γαλλίας πάει να πει ότι η συνάντηση που είχα με τον Ντεσάμπ πήγε καλά.

Μπενζεμά: "Δεν έρχομαι στην Γαλλία να πάρω τη θέση κάποιου"
ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ EQUIPE ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΠΕΝΖΕΜΑ (25/5/21)

Συμφώνησα μαζί του σε αυτά που είπε και μετά από τρία λεπτά κουβέντας, όλα γύρισαν στην κανονικότητα. Παρά το γεγονός πως είχαν περάσει πέντε ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που είχαμε ανταλλάξει κάποια κουβέντα", τόνισε μεταξύ άλλων ο Μπενζεμά, για να ξεκαθαρίσει πάντως ότι σε εκείνη την προ μηνών συζήτηση με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, δεν του δόθηκε η υπόσχεση πως θα γύριζε στους μπλε:

"Δεν μου έδωσε κάποια υπόσχεση, μιλήσαμε για πολλά άλλα πράγματα και το περιεχόμενο της κουβέντας θα μείνει μεταξύ μας. Δεν μιλήσαμε μόνο για ποδόσφαιρο, μιλήσαμε για τα πάντα: για τη ζωή, την οικογένεια. Σε κανένα σημείο πάντως της συζήτησής μας δεν μου είπε ότι θα είμαι στο Euro 2020".

Όσο για το μήνυμα που στέλνει τώρα ο "KB9", με την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Euro 2020 να έχει αρχίσει;

"Θέλουμε να προχωρήσουμε. Το παρελθόν είναι παρελθόν. Αυτό που μας νοιάζει τώρα είναι το παρόν και η θέληση να προχωρήσουμε μαζί. Θέλω να κερδίσω ένα τρόπαιο με την γαλλική ομάδα.

Είμαι πεπεισμένος πως δεν έχω κάποιο πρόβλημα προσαρμογής. Πάντα θεωρούσα τον ευατό μου μπλε. Δεν έρχομαι άλλωστε στην Γαλλία ούτε για να γίνω σκιά κάποιου ούτε για να πάρω τη θέση κάποιου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Pablo Morano/Associated Press

TAGS EURO 2020 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ