ΓΑΛΛΙΑ

Εμπαπέ: "Δεν υπάρχουν πολλοί καλύτεροι στον κόσμο από τον Μπενζεμά"

Real Madrid's Karim Benzema fights for the ball against PSG's Kylian Mbappe during a Champions League soccer match Group A between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Karim Benzema fights for the ball against PSG's Kylian Mbappe during a Champions League soccer match Group A between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) @ 2019 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ρωτήθηκε για την επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας στο περιθώριο του τελικού της Παρί με την Μονακό και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του στην προοπτική να παίζουν μαζί στους τρικολόρ στο Euro 2020.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχτηκε Κυπελλούχος Γαλλίας για 14η φορά στην ιστορία της επικρατώντας 2-0 της Μονακό στον τελικό του Coupe de France που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο "Σταντ Ντε Φρανς" και πρωταγωνιστής του αγώνα δεν ήταν άλλος από τον πλέον ποιοτικό παίκτη του ρόστερ της και ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο.

Ο λόγος φυσικά για τον Κιλιάν Εμπαπέ, με τον 22χρονο να βγάζει την ασίστ στο πρώτο γκολ για τον Ικάρντι και να καθαρίζει το ματς λίγο πριν το φινάλε με υποδειγματικό πλασέ, αξιοποιώντας υπέροχη κάθετη πάσα του Άνχελ Ντι Μαρία.

'Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Εμπαπέ έκλεψε την παράσταση όχι μόνο την ώρα του αγώνα αλλά και στο φινάλε, με τον νεαρό να δέχεται ερώτηση για την πολυθρύλητη επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας μετά από έξι χρόνια απουσίας και να μη κρύβει τον ενθουσιασμό του ενόψει της μελλοντικής συνεργασίας τους στους πρωταθλητές κόσμου.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε στην εθνική Γαλλίας, πάντα έλεγα πως ήθελα να παίξω με μεγάλους παίκτες. Δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο που να είναι καλύτεροι από τον Μπενζεμά.

Έχει παίξει για 10 χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρει την πίεση, έχει εμπειρία και κυρίως ταλέντο.

Είναι εύκολο για κάποιον να προσαρμοστεί με μεγάλους παίκτες δίπλα και είμαι σίγουρος πως ο Μπενζεμά να προσαρμοστεί πολύ γρήγορα", τόνισε χαρακτηριστικά ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και της εθνικής Γαλλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ