ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπενζεμά: "Με τον Εμπαπέ τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα"

Ο Καρίμ Μπενζεμά με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Καρίμ Μπενζεμά με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης BERNAT ARMANGUE/ ASSOCIATED PRESS

Εμφανώς χαρούμενος για την συνύπαρξή του με τον Εμπαπέ στην Εθνική Γαλλίας, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Καρίμ Μπενζεμά επέστρεψε μετά από έξι χρόνια στην Εθνική Γαλλίας εν όψει του Euro. Πλέον ο Γάλλος φορ της Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει στους "τρικολόρ" με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα στο Euro ενώ σε δηλώσεις του στο "Onze Mondial", παρουσιάστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεργαστεί και με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

"Είναι αλήθεια ότι είναι ένας πολύ νεαρός ποδοσφαιριστής. Αλλά έχει μεγάλο ταλέντο μέσα του. Μου αρέσει ο τρόπος που κάνει κινήσεις και γενικότερα έτσι, όπως παίζει. Μαζί του τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα. Εξαρτάται από εμάς πως θα τα πάμε. Αλλά δεν έχω καθόλου άγχος πάνω σε αυτό. Άλλωστε έχουμε μία ολόκληρη ομάδα πίσω μας. Δεν θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δίδυμο του Μπενζεμά με τον Εμπαπέ.

Έχουμε μεγάλα αστέρια στην ομάδα. Ο Γκριεζμάν, ο Πογκμπά, ο Ντεμπελέ, ο Κομάν και ο Μπεν Γεντέρ. Ο κίνδυνος μπορεί να έρθει από παντού. Και αυτό είναι πολύ καλό για την εθνική ομάδα της Γαλλίας".

Και φέτος, ο Γάλλος φορ των Μαδριλένων διανύει μία εξαιρετική σεζόν έχοντας 29 γκολ και 8 ασίστ σε 45 εμφανίσεις.

Photo credits: Bernat Armangue/ Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ