ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεντιλίμπαρ: Η πρώτη γνωριμία του Βάσκου με το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και η μάχη με τον Γκουαρδιόλα

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ 2022 JOSE BRETON/AP IMAGES

Ο Χοσέ Λούις Μεντιλίμπαρ είναι προ των πυλών του Ολυμπιακού, με τον Βάσκο προπονητή να επιστρέφει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου τον Αύγουστο του 2023 έφτασε ένα βήμα πριν κερδίσει ευρωπαϊκό τίτλο κόντρα στον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, με τον Βάσκο προπονητή να έχει φτάσει σε οριστική συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους" και να αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ωστόσο, αυτή θα είναι η δεύτερη παρουσία του στη χώρα μας και συγκεκριμένα στον Πειραιά. Τον Αύγουστο του 2023 η Σεβίλλη τέθηκε αντιμέτωπη με τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το ματς αυτό ήταν ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup ανάμεσα στην τροπαιούχο του Europa League και της νικήτριας του Champions League της σεζόν 2022/23.

Το μεγάλο παιχνίδι φιλοξενήθηκε στο μελλοντικό "σπίτι" του Μεντιλίμπαρ, το "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Μετά από το 1-1 της κανονικής διάρκειας η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι, με τους Πολίτες να παρουσιάζονται πιο ψύχραιμοι

Κατέκτησαν το τρόπαιο με 5-4 και δεν επέτρεψαν στον Μεντιλίμπαρ να κερδίσει στο ίδιο ημερολογιακό έτος τους Ζοζέ Μουρίνιο και Πεπ Γκιουαρδιόλα σε ευρωπαϊκό τελικό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ