ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Mπενίτεθ: "Kαλύτερος ο Τόρες"

Mπενίτεθ: "Kαλύτερος ο Τόρες"
τορες

Το στοίχημα που είχε βάλει με την απόκτηση του συμπατριώτη του Φερνάντο Τόρες στην Λίβερπουλ, φαίνεται να κερδίζει ο τεχνικός του ιστορικού συλλόγου Ράφα Μπενίτεθ

Ο Τόρες αποκτήθηκε από τους "ρεντς" το περασμένο καλοκαίρι με ποσό ρεκόρ για την Λίβερπουλ και έχει δείξει ότι έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Αγγλικού πρωταθλήματος αλλά και στον τρόπο ζωής στην Αγγλία.
Οι συγκρίσεις με τον πρώην Ισπανό επιθετικό παίκτη της Λίβερπουλ Φερνάντο Μοριέντες είναι αναπόφευκτες. Ο Μοριέντες είχε πάρει μεταγραφή στην Λίβερπουλ το 2005 από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα με αποτέλεσμα να έχει σε 61 εμφανίσεις με την κόκκινη φανέλα 12 γκολ και να επιστρέψει το 2006 στην Ισπανία για λογαριασμό της Βαλένθια.

Ο Μπενίτεθ θεωρεί ότι ο Τόρες διαθέτει περισσότερη δύναμη από τον Μοριέντες και αποτελεί την αιτία της επιτυχίας του στα Βρετανικά γήπεδα: " Όταν είχε υπογράψει ο Μοριέντες η νοοτροπία που είχε ήταν πολύ καλή. Ήθελα έναν παίκτη καλό στον αέρα και σκόρερ. Αλλά ο Μοριέντες δεν είναι δυνατός σωματικά σε αντίθεση με τον Τόρες. Είναι γρήγορος, δυνατός και νεότερος.

Ο Τόρες θέλει να γίνει καλύτερος γιατί θέλει να βελτιωθεί. Αν τους πεις ότι πρέπει να δουλέψει περισσότερο θα το κάνει. Αν χρειαστεί να μείνει περισσότερη ώρα στην προπόνηση θα μείνει

".


TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ