ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπενίτες: "Χαρούμενος που θα είμαστε στον τελικό"

Μπενίτες: "Χαρούμενος που θα είμαστε στον τελικό"
INTIME SPORTS

Ο Χόρχε Μπενίτες στάθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου και την ευκαιρία που θα έχει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να πάρουν μέρος σε αυτό το παιχνίδι. Τι δήλωσε ο Τάσος Αυλωνίτης.

Με συνολικό σκορ 4-1, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Απόλλωνα Σμύρνης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης. Σε αυτό το γεγονός στάθηκε ο Χόρχε Μπενίτες στις δηλώσεις του μετά το πέρας της αναμέτρησης στο Φάληρο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνεται. Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό, που έχει την ευκαιρία να πάει στον τελικό του Κυπέλλου και όλοι οι ποδοσφαιριστές, όπως και εγώ, θα εκμεταλλευτούμε το γεγονός για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι", τόνισε χαρακτηριστικά ο Παραγουανός κυνηγός.

Αυλωνίτης: "Θέλαμε τη νίκη"

Από την πλευρά του, ο Τάσος Αυλωνίτης τόνισε πως ο στόχος των Πειραιωτών επετεύχθη, ωστόσο το τελικό 1-1 με τον Απόλλωνα στο Φάληρο δεν τους αφήνει ικανοποιημένους, καθώς ήθελαν τη νίκη:

"Στόχος επετεύχθη, αλλά παρ' όλα αυτά εμείς δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το σημερινό μας παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλά αμυντικά κλεισμένος. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν τις κάναμε γκολ και σε μία αντεπίθεση του Απόλλωνα στο πρώτο ημίχρονο ήρθε το γκολ.

Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, παρ' όλα αυτά όμως ο στόχος μας επετεύχθη. Κοιτάζουμε τώρα να κατακτήσουμε το νταμπλ, αφού πήραμε το πρωτάθλημα. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος, πάμε να το κερδίσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ