CHAMPIONS LEAGUE

Μπενφίκα - Παρί 1-1: Ο Βλαχοδήμος έβαλε στοπ στους Παριζιάνους και οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή

September 6, 2022, Lisbon, Portugal: Odisseas Vlachodimos from Benfica celebrates first goal of his team during UEFA Champions League Group H football match between SL Benfica and Maccabi Haifa FC at Estadio da Luz..Final score: SL Benfica 2:0 Maccabi Haifa. (Credit Image: © Bruno De Carvalho/SOPA Images via ZUMA Press Wire)
September 6, 2022, Lisbon, Portugal: Odisseas Vlachodimos from Benfica celebrates first goal of his team during UEFA Champions League Group H football match between SL Benfica and Maccabi Haifa FC at Estadio da Luz..Final score: SL Benfica 2:0 Maccabi Haifa. (Credit Image: © Bruno De Carvalho/SOPA Images via ZUMA Press Wire) © BRUNO DE CARVALHO/SOPA IMAGES/ZUMA PRESS/VISUALHELLAS.GR

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Μπενφίκα με την Παρί και τις δύο ομάδες να συνεχίζουν να συγκατοικούν στην κορυφή. Εκπληκτικός ο Βλαχοδήμος που ήταν πρωτατωνιστής. Ο Μέσι άνοιξε το σκορ (22'), αυτογκόλ ο Ντανίλα στο 41'.

Η Μπενφίκα κατάφερε να πάρει τον βαθμό απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, με το παιχνίδι του Ντα Λουζ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League να λήγει 1-1. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν πρωταγωνιστής με σπουδαίες αποκρούσεις. Όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο μέρος.

Ο Λιονέλ Μέσι με υπέροχο τρόπο άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό, ενώ το ματς ήρθε στα ίσα στο 41ο λεπτό με αυτογκόλ του Περέιρα. Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες συνεχίζουν να συγκατοικούν στην κορυφή με επτά βαθμούς.

Η Μπενφίκα ήταν εκείνη που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 8ο λεπτό απείλησε με τον Γκονσάλο Ράμος, ενώ στο 18' ο Ντοναρούμα αναγκάστηκε να προβεί σε δύσκολη επέμβαση έπειτα από το σουτ του Νέρες.

Ωστόσο, η Παρί ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ. Ο Εμπαπέ έδωσε την μπάλα στον Νεϊμάρ, ο Βραζιλιάνος τροφοδότησε τον Μέσι, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ στα όρια της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκείνη την στιγμή οι Παριζιάνοι έλεγξαν τον ρυθμό. Τουλάχιστον μέχρι το 37', όταν ο Περέιρα έχασε σημαντική στιγμή. Στο 41ο λεπτό το ματς ήρθε στα ίσα. Ο Ένζο Φερνάντες έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Γκονζάλο Ράμος κινήθηκε στην μπάλα, δεν την βρήκε και κατέληξε στα δίχτυα από τον Ντανίλο.

Στο δεύτερο μέρος η Παρί κρατούσε περισσότερο την μπάλα και απειλούσε με τον Βλαχοδήμο να κάνει εξαιρετική εμφάνιση. Στο 49' απέκρουσε σουτ του Χακίμι, ενώ στη συνέχεια ανάποδο ψαλίδι του Νεϊμάρ σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο Έλληνας γκολκίπερ συνέχισε τις σημαντικές επεμβάσεις, πότε με αντίπαλο τον Χακίμι, πότε με τον Εμπαπέ. Η Παρί συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο, όμως οι αετοί αμύνονταν σωστά, ενώ είχαν και σημαντική στιγμή από τον Ράφα Σίλβα. Έτσι, το 1-1 έμεινε έως το φινάλε.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Σίλβα, Οταμέντι, Μπα, Γκριμάλντο, Φερνάντες (78' Όρσενς), Φλορεντίνο, Νέρες, Μάριο, Σίλβα, Γκονζάλο Ράμος (78' Ντράξλερ)

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Ράμος, Μαρκίνιος, Ντανίλο, Χακίμι, Βιτίνια (87' Ρουίζ), Βεράτι, Μέντες (67' Μπερνάτ), Μέσι (81' Σαράμπια), Νεϊμάρ, Εμπαπέ

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

  • Γιουβέντους - Μακάμπι Χάιφα 3-1
  • Μπενφίκα - Παρί 1-1

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

  • 11/10 19:45 Μακάμπι Χάιφα - Γιουβέντους
  • 11/10 22:00 Παρί - Μπενφίκα
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ