ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Μπενφίκα: Ο Ντι Μαρία υπογράφει την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μπενφίκα απέναντι στην Λεϊσόες | 27 Φεβρουαρίου 2010
Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μπενφίκα απέναντι στην Λεϊσόες | 27 Φεβρουαρίου 2010 @2010 PAULO DUARTE/AP IMAGES

Δεκατρία χρόνια μετά από την αποχώρησή του από την Λισσαβώνα, ο Άνχελ Ντι Μαρία είναι μία ανάσα από το να αγωνιστεί εκ νέου στην Μπενφίκα, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αποκαλύπτει πως ο Αργεντινός θα υπογράψει την εβδομάδα που έρχεται.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία έχει να καμαρώνει για μία σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Ευρώπης από το 2010 και μετά που τον βρήκε να παίζει κατά σειρά σε Πορτογαλία, Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία, με την τελευταία του εμπειρία να είναι η Γιουβέντους την οποία και αποχαιρέτησε στο φινάλε της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Πλέον, ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής είναι ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του και όλα δείχνουν πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για την πρώτη επιστροφή του σε κάποιο από τα ποδοσφαιρικά σπίτια του.

Αυτό θα γίνει μέσω του γυρισμού του στην Μπενφίκα, με την ομάδα της Λισσαβώνας να τον πολιορκεί για να τον υποδεχτεί ξανά στο "Ντα Λουζ" και τον 35χρονο σταρ να ενδίδει.

"Η προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε, ο Άνχελ Ντι Μαρία θα υπογράψει μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και οι υπογραφές θα πέσουν την ερχόμενη εβδομάδα, με τα συμβόλαια να είναι έτοιμα", αναφέρει μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

TAGS ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ