ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Μπενφίκα: Νέα μυθική πρόταση από την Τσέλσι για τον Ένσο Φερνάντες ύψους 130 εκατ. ευρώ

Ο Έντσο Φερνάντες
Ο Έντσο Φερνάντες @ 2022 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Η Μπενφίκα δέχθηκε νέα μυθική πρόταση για τον Ένσο Φερνάντες, με τη Record να αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της Τετάρτης (28/12) πως η Τσέλσι έχει καταθέσει πρόταση ύψους 130 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την A Bola, η Μπενφίκα τις τελευταίες μέρες δέχθηκε δύο προτάσεις πάνω από την τεράστια ρήτρα αποδέσμευσης του Ένσο Φερνάντες, που είναι στα 120.000.000.

Μετά τις δύο ισόποσες προτάσεις ύψους 127.000.000 από διαφορετικές ομάδες, έρχεται την Τετάρτη (28/12) το πρωτοσέλιδο της Record για να αποκαλύψει νέα μυθική προσφορά για τον Αργεντινό.

Το πρωτοσέλιδο της Record (28/12/22)
Το πρωτοσέλιδο της Record (28/12/22)

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα η Τσέλσι έχει καταθέσει στους "αετούς" πρόταση ύψους 130 εκατ. ευρώ, προκειμένου να κλείσει τη συμφωνία όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Στόχος βέβαια, της ομάδας είναι να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, με την πηγή να αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Ρουί Κόστα, έχει μιλήσει προσωπικά με τον παίκτη για να του εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στη Λισαβόνα.

Αν τελικά ο Φερνάντες αποφασίσει να φύγει από τώρα, δεν θα κατατεθεί όλο το ποσό στους τραπεζικούς λογαριασμούς των Πορτογάλων, αφού η Ρίβερ θα καρπωθεί το 25% των οικονομικών ανταλλαγμάτων από τη μεταγραφή.

TAGS ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ