SERIE A

Μπενεβέντο - Λάτσιο 1-1: Ο Ιντζάγκι έκοψε βαθμούς από τον... Ιντζάγκι

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε βρίσκει δίχτυα με τη φανέλα της Λάτσιο κόντρα στην Μπενεβέντο για την Serie A
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε βρίσκει δίχτυα με τη φανέλα της Λάτσιο κόντρα στην Μπενεβέντο για την Serie A ALESSANDRO GAROFALO/LAPRESSE VIA AP

Λίγες ημέρες μετά την ήττα από την Βερόνα στο "Ολίμπικο" η Λάτσιο του Σιμόνε Ιντζάγκι έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Μπενεβέντο του αδερφού του Πίπο, με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την είσοδο στην πρώτη τετράδα (VIDEOS).

Χωρίς νικητή έληξη η μάχη των πάγκων μεταξύ των αδερφών Ιντζάγκι, με την Μπενεβέντο του Πίπο να αναδεικνύεται ισόπαλη με 1-1 στο "Ciro Vigorito" με την Λάτσιο του Σιμόνε, σε αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική της Serie A.

Οι πρωτευουσιάνοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 25' με εκπληκτικό γυριστό σουτ στην κίνηση του δεινού εκτελεστή Τσίρο Ιμόμπιλε, όμως δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν το προβάδισμά τους μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με τον Σκιαταρέλα να κάνει το 1-1 με συρτό διαγώνιο αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή.



Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε θεαματικά και οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να φτιάξουν μεγάλες φάσεις, για να πάρουν αμφότερες από έναν βαθμό, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του σκόρερ τους, Σκιαταρέλα, με απευθείας κόκκινη κάρτα, για σκληρό φάουλ στον Κορέα.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ: Μοντιπό, Λετίτσια, Τούια (46' Φούλον), Γκλικ, Μπάρμπα, Χέτεμαϊ (81' Ντι Σέριο), Σκιαταρέλα, Ιονίτα, Ινσίνιε (61' Ιμπρότα), Καπράρι (81' Νταμπό), Λαπαντούλα (71' Φάλκε)

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Φελίπε (59' Πάτρικ), Χεντ, Ράντου (80' Καϊσέδο), Λάτσαρι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Εσκαλάντε (80' Κατάλντι), Αλμπέρτο (80' Περέιρα), Μάρουσιτς, Ιμόμπιλε, Κορέα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου

Ουντινέζε - Κροτόνε 0-0

Μπενεβέντο - Λάτσιο 1-1 (45' Σκιαταρέλα / 25' Ιμόμπιλε)

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου

Γιουβέντους - Αταλάντα (19:30)

Φιορεντίνα - Σασουόλο (21:45)

Τζένοα - Μίλαν

Βερόνα - Σαμπντόρια

Ίντερ - Νάπολι

Πάρμα - Κάλιαρι

Σπέτσια - Μπολόνια

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου

Ρόμα - Τορίνο (21:45)

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Serie A και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ