EUROPA LEAGUE

Μπενάντο: "Βάλαμε ξανά τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι"

Μπενάντο: "Βάλαμε ξανά τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι"

Απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Μακάμπι Χάιφα, Αριέλ Μπενάντο.

" Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για την ομάδα μου. Το σκορ θα μπορούσε να είναι 0-3, αλλά πολλά και σημαντικά λάθη έβαλαν ξανά τον ΠΑΟΚ στον αγώνα. Είμαι απογοητευμένος γιατί περίμενα καλύτερο αποτελέσμα. Η ομάδα μου μπορούσε να ανταπεξέλθει αλλά μοιραία ήρθε η ήττα", είπε αρχικά ο τεχνικός της Μακάμπι, Αριέλ Μπενάντο και απάντησε σε ερώτηση γιατί η Μακάμπι δεν αντιδρά σωστά στις στημένες φάσεις του αντιπάλου: " Το πάθαμε πάλι σήμερα. Οι επικίνδυνοι παίκτες του ΠΑΟΚ, αυτοί που είχαμε επισημάνει, μας έκαναν την ζημιά. Τα πολλά λάθη που κάναμε μας τιμώρησαν, αλλά και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης".

Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ανατροπή: " Μετά το 0-2 έπρεπε να παρουσιαστούμε πιο συγκεντρωμένοι. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος που δεν κρατήσαμε το αποτέλεσμα, μοιραία ήρθε η ήττα".

Για την εξέλιξη που έχει ο όμιλος για την Μακάμπι: "Δεν είναι η ιδανική εξέλιξη, για να έχει η ομάδα οποιαδήποτε ελπίδα πρέπει να κάνει τρεις νίκες, κάτι που είναι δύσκολο. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε συο πρωτάθλημα και θα ξανασκεφτούμε τον ΠΑΟΚ όταν παίξουμε στο Ισραήλ".

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει έως τώρα από τις ομάδες που συμμετέχουν στον όμιλο: " Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου".

Για την αλλαγή του Εντλοβού στο ημίχρονο: " Επρεπε να γίνει η αλλαγή στο ημίχρονο γιατί είχε πρόβλημα στον ώμο".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ