ΜΠΕΛΙΓΧΑΜ

Μπέλιγχαμ: "Ο Ρούνεϊ ήταν η μεγαλύτερη επιρροή όταν μεγάλωνα, θαύμαζα τον τρόπο που έπαιζε"

Μπέλιγχαμ: "Ο Ρούνεϊ ήταν η μεγαλύτερη επιρροή όταν μεγάλωνα, θαύμαζα τον τρόπο που έπαιζε"
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει τη νίκη της εθνικής Αγγλίας κόντρα στην Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2024 @2023 AP IMAGES/KIRSTY WIGGLESWORTH

Την επίδραση του Γουέν Ρούνεϊ στον τρόπο παιχνιδιού που έχει υιοθετήσει αποκάλυψε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, στο πλαίσιο της βράβευσής του ως 'Golden Boy 2023".

Ακόμα ένα βραβείο για τις επιδόσεις του εντός αγωνιστικού χώρου την σεζόν 2022/2023 απονεμήθηκε στον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο Άγγλος χαφ μετά το "Βραβείο Κοπά" στην τελετή της Χρυσής Μπάλας, είναι -πλέον- και κάτοχος του "Golden Boy 2023".

Το βραβείο απονέμεται στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό ταλέντο στον κόσμο, αφορά ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών και ο νικητής προκύπτει μετά από ψηφοφορία που διοργανώνει η ιταλική εφημερίδα "Tuttorsport".

Ο 20χρονος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός από τα εγκωμιαστικά σχόλια για τη Βασίλισσα, αναφέρθηκε και στον παίκτη που τον επηρέασε περισσότερο από κάθε άλλον στο ξεκίνημα της καριέρας του.

"Ο Ρούνεϊ ήταν η μεγαλύτερη επιρροή όταν μεγάλωνα. Προφανώς όντας από την Αγγλία, θαύμαζα τον τρόπο που έπαιζε και τον τρόπο που μονομαχούσε", ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιτελικός μέσος.

Με τον Μπέλιγχαμ να έχει δηλώσει κατά την παρουσίασή του από τη Ρεάλ ότι επέλεξε να φοράει τον αριθμό 5 προς τιμήν του Ζινεντίν Ζιντάν, δεν είναι απίθανο, λοιπόν, το 10 στην εθνική Αγγλίας να είναι το "ευχαριστώ" του στον πρώην αρχηγό των Τριών Λιονταριών.

TAGS ΜΠΕΛΙΓΧΑΜ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ