ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπέλιγχαμ: "Υπερήφανος για το βραβείο Golden Boy, η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο"

Μπέλιγχαμ: "Υπερήφανος για το βραβείο Golden Boy, η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο"
PRINT SCREEN

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ δήλωσε υπερήφανος κατά την παραλαβή του βραβείου του Golden Boy το βράδυ της Δευτέρας στο Τορίνο ενώ έκανε ειδική μνεία στην Ρεάλ, λέγοντας πως θέλει να βελτιώνεται καθημερινά και να βοηθάει τους μερένγκες.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ήταν ο μεγάλος νικητής στην ψηφοφορία που διοργάνωσε τον περασμένο μήνα η εφημερίδα "Tuttosport" για τον τίτλο του "Golden Boy 2023" (αφορά το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ταλέντο στον κόσμο για παίκτες που είναι κάτω των 21 ετών) και το βράδυ της Δευτέρας έλαβε την ανταμοιβή του.

Αυτή δεν ήταν άλλη από το λαμπερό τρόπαιο που βρέθηκε στα δικά του χέρια κατά τη διάρκεια ξεχωριστής εκδήλωσης στο Τορίνο, με τον 20χρονο Άγγλο διεθνή μέσο μην κρύβει την χαρά του για το επίτευγμά του και να στάζει μέλι για την Ρεάλ, την ομάδα της οποίας φοράει τη φανέλα από το περασμένο καλοκαίρι.

"Καλό βράδυ σε όλους, ευχαριστώ για αυτή τη βραδιά, για αυτό το υπέροχο γεγονός και αυτή τη φιλοξενία, είμαι συγκινημένος που παίρνω αυτό το βραβείο.

Από τα τμήματα υποδομής της Μπέρμιγχαμ μέχρι σήμερα, είχα πάντα στο μυαλό μου να έχω το δικό μου στιλ και να εξελίσσομαι.

Ήμουν πολύ τυχερός στην καριέρα μου, συνάντησα μεγάλους παίκτες που με βοήθησαν να εξελιχτώ και έμαθα από αυτούς", τόνισε αρχικά ο ηγέτης της Ρεαλ τη φετινή σεζόν, για να προσθέσει:

"Εάν είμαι εγώ ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο; Δεν το πιστεύω, πραγματικά όχι, αυτό που μετράει για μένα είναι να βοηθάω τους συμπαίκτες μου, να παίζω για την Ρεάλ, τον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο.

Στα παιδιά λέω πως δεν είναι σημαντικό να είμαστε τέλειοι, αλλά να προσπαθούμε πάντα να βοηθάμε τους άλλους και να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, είναι μεγάλη ευθύνη να αποτελείς πρότυπο".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ