ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Χρυσή Μπάλα: Μπέλιγχαμ και Βινίσιους θα λάβουν βραβεία στην 67η τελετή

Χρυσή Μπάλα: Μπέλιγχαμ και Βινίσιους θα λάβουν βραβεία στην 67η τελετή
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης για τη La Liga στο "Μπερναμπέου" 2023 AP IMAGES/JOSE BRETON

Υπόθεση της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως θα είναι είναι το βραβείο του "Καλύτερου νεαρού Παίκτη" και το "Βραβείο Σόκρατες", καθώς οι Τζουντ Μπέλιγχαμ και Βινίσιους Τζούνιορ είναι τα μεγάλα φαβορί αντιστοίχως.

Το παιδί-θαύμα της Ρεάλ Μαδρίτης και μελλοντικός ηγέτης των "Μερένγκες" θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο νικητής του "Βραβείου Κοπά", που απονέμεται κάθε χρόνο στην τελετή της Χρυσής Μπάλας στον καλύτερο νεαρό παίκτης της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, με τον Άγγλο να κατακτά το βραβείο χάρις στα επιτεύγματά του την περασμένη σεζόν (2022/2023) με τη φανέλα της Ντόρτμουντ.

Όσον αφορά τον έτερο παίκτη της "Βασίλισσας", ο Βινίσιους Τζούνιορ αποτελεί το μεγάλο φαβορί για το "Βραβείο Σόκρατες", που απονέμεται σε ποδοσφαιριστές που προτάσσουν το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αναμένεται να λάβει το εν λόγω βραβείο για την ετήσια επένδυσή του στο Vini Jr Institute, μια εφαρμογή εκπαίδευσης για φτωχούς μαθητές. Ένα φιλανθρωπικό έργο με κόστος 335.000 ευρώ το 2022, πάνω από 1 εκατομμύριο το 2023 και το 2024 πρόκειται να φτάσει τα 2,5 εκατομμύρια.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ