SPORTS & GOSSIP

Μπέκαμ: Το άρωμά του κοστίζει μόνο 24 ευρώ και το βρίσκεις και στην Ελλάδα

Ντέιβιντ Μπέκαμ
Ντέιβιντ Μπέκαμ © 2023 BUSINESS WIRE

Το άρωμα που φοράει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κοστίζει μόνο 24 ευρώ και μπορείς να το βρεις στην Ελλάδα.

Το απαράμιλλο στιλ του Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει συζητηθεί ουκ ολίγες φορές. Σε κάθε του εμφάνιση τραβάει τα βλέμματα πάνω του, για αυτό άλλωστε δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του.

Πως θα μπορούσε λοιπόν, να μην προσέχει και την μυρωδιά του; Ακόμα και αυτή την φροντίζει επιμελώς, ο ίδιος. Αφού δεν βγαίνει από το σπίτι χωρίς το αγαπημένο του άρωμα "Eau de Parfume David Beckham Refined Woods". Ένα άρωμα το οποίο έχει δημιουργηθεί με την συμβολή του πρώην αστέρα του ποδοσφαίρου, για αυτό και φέρει το όνομά του.

Τα προϊόντα "David Beckham" συνδυάζουν πολυτέλεια, κομψότητα και φρεσκάδα. Ο δημοφιλέστερος ποδοσφαιριστής του κόσμου και ο συνεργάτης του Simon Fuller, ένωσαν τις δυνάμεις τους με την εταιρεία Coty και το 2005 παρουσίασαν στον κόσμο της αρωματοποιίας το άρωμα David Beckham Instinct, επαναπροσδιορίζοντας την κομψότητα στο ανδροπρεπή στιλ.

Δεν έμειναν όμως εκεί και συνέχισαν να κυκλοφορούν νέα προϊόντα. Στα επώνυμα προϊόντα της μάρκας David Beckham μπορείτε να βρείτε ανδρικά αρώματα, λοσιόν για μετά το ξύρισμα καθώς και γυναικεία αρώματα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τη σύζυγό του Βικτόρια. Κάθε άρωμα του δημοφιλούς άνδρα χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα και αίσθηση πολυτέλειας.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ