ΑΓΓΛΙΑ

Μπέκαμ: Περίμενε 13 ώρες στην ουρά για το λαϊκό προσκύνημα στη μνήμη της Ελισάβετ

Μπέκαμ: Περίμενε 13 ώρες στην ουρά για το λαϊκό προσκύνημα στη μνήμη της Ελισάβετ
@2022 MARKUS SCHREIBER/AP IMAGES

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στην βασίλισσα Ελισάβετ και περίμενε για σχεδόν 13 ώρες στην ουρά μαζί με χιλιάδες συμπατριώτες του για να πλησιάσει στο φέρετρό της.

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ βύθισε σε θλίψη και πένθος το Ηνωμένο Βασίλειο και οι εκδηλώσεις για να τιμηθεί η μνήμη της συνεχίζονται, ενόψει της κηδείας της που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Κυριακή (18/9).

Οι ουρές που σχηματίστηκαν την Παρασκευή (16/9) έξω από το Westminster Hall ήταν αρκετών χιλιομέτρων όμως αυτό δεν πτόησε τον κόσμο να περιμένει καρτερικά, με χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες που τον πλησίασαν ότι συμπλήρωσε σχεδόν 13 ώρες περιμένοντας να φτάσει στο φέρετρο.

"Ήμουν πολύ τυχερός που είχα μερικές στιγμές στη ζωή μου δίπλα στην Αυτού Μεγαλειότητς. Όλοι είδαμε πόσο ξεχωριστή είναι και τι κληρονομιά αφήνει πίσω.

Είναι μία στενάχωρη ημέρα αλλά και ημέρα για να θυμόμαστε την εκπληκτική κληρονομιά που άφησε πίσω. Το να εκπροσωπώ τη χώρα μου, να είμαι αρχηγός της, κάθε φορά που φορούσαμε τη φανέλα των τριών λιονταριών και τραγουδούσαμε το God Save Our Queen, είναι κάτι που σήμαινε τόσα πολλά για εμάς, ήταν κάτι το ξεχωριστό.

Αυτή η μέρα θα ήταν δύσκολη για το έθνος μας και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά της", είχε δηλώσει λίγη ώρα νωρίτερα ο Άγγλος διεθνής παλαίμαχος μέσος, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό "ITV".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ