ΑΓΓΛΙΑ

Κόπηκε η εκπομπή του Σινκλέρ για τα επικριτικά σχολιά του για την Βασίλισσα Ελισάβετ

Κόπηκε η εκπομπή του Σινκλέρ για τα επικριτικά σχολιά του για την Βασίλισσα Ελισάβετ
PRINT SCREEN

Η δημόσια τοποθέτηση του Τρέβορ Σινκλέρ μέσω Twitter πως οι μαύροι δεν θα πρέπει να θρηνούν για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ προκάλεσε σάλο, με τους ανθρώπους του "Talksport" να ανακοινώνουν την παύση της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

Ο θάνατος της Βασίλισας Ελισάβετ έχει επισκιάσει τα πάντα στη Μεγάλη Βρετανία μιας που ήταν ιδιαιτέρως αγαπητή και ήταν η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία, όμως υπάρχουν και κάποιοι που δεν τρέφουν αισθήματα συμπάθειας για την Αυτού Εξοχότης.

Απόδειξη η τοποθέτηση του Τρέβορ Σινκλέρ, με τον παλαίμαχο διεθνή Άγγλο εξτρέμ και νυν σχολιαστή να προκαλεί αίσθηση μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, σχολιάζοντας πως οι μαύροι δεν πρέπει να θρηνούν για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ επειδή επί εποχής της άνθισε ο ρατσισμός.

Το tweet του Τρέβορ Σινκλέρ
Το tweet του Τρέβορ Σινκλέρ PRINTSCREEN


"Ο ρατσισμός ήταν παράνομος στην Αγγλία την δεκαετία του 60' και τον άφησαν να ανθήσει, οπότε γιατί πρέπει οι μαύροι να θρηνήσουν για την βασίλισσα" έγραψε χαρακτηριστικά ο Σινκλέρ, σε ένα τιτίβισμα που δημιούργησε σάλο στην Μεγάλη Βρετανία και έφερε σε χρόνο dt την εκπαραθύρωσή του από τον ραδιοφωνικό σταθμό "Talksport".

"Ο Τρέβορ Σινκλέρ δεν θα είναι στον αέρα όσο διενεργούμε διεξοδική έρευνα για τις συνθήκες και το χρόνο του tweet του.

Αν και σεβόμαστε το δικαίωμά του να εκφράσει τη γνώμη του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, το Talksport δεν υποστηρίζει το tweet", ανέφερε ο σταθμός σε ανάρτησή του, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως το "Talksport" προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον άλλοτε παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι είτε το βράδυ της Πέμπτης είτε το πρωί της Παρασκευής, χωρίς ωστόσο επιτυχία.

Σημειώνεται πως ο Σινκλέρ δέχτηκε δριμεία κριτική για το tweet του (το διέγραψε λίγο αργότερα) από άλλους παραγωγούς του σταθμού ενώ πολλοί ήταν οι φίλαθλοι που ζήτησαν την απομάκρυνσή του για το άκομψο σχόλιό του για την Βασίλισα Ελισάβετ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ