ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μπέκαμ για τη μεταγραφή Μέσι: "Η στιγμή που ανησύχησα ήταν όταν η Μπαρτσελόνα έδειξε ενδιαφέρον"

Μπέκαμ για τη μεταγραφή Μέσι: "Η στιγμή που ανησύχησα ήταν όταν η Μπαρτσελόνα έδειξε ενδιαφέρον"
Ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της παρουσίας του για τη μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι @2023 AP IMAGES/REBECCA BLACKWELL

Για τη μεγάλη μεταγραφική επιτυχία να μετακομίσει ο Λιονέλ Μέσι στο MLS για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι και τον αντίκτυπο που θα έχει η φιγούρα του Αργεντινού στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο θόρυβος που έκανε το καλοκαίρι του 2023 η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στο MLS και πιο συγκεκριμένα στην Ίντερ Μαϊάμι δεν έχει καταλαγιάσει ακόμα, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, εκ των ιδιοκτητών του αμερικανικού συλλόγου, να αναφέρεται σε κάθε ευκαιρία στις συνθήκες της μετακόμισης και στο όραμά του για τον αντίκτυπο που θα αφήσει στον αθλητισμό των ΗΠΑ αυτή η κίνηση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους The Times ο Μπέκαμ μίλησε για το κυνήγι της υπογραφής του Αργεντινού σταρ, με τον Άγγλο να μην φοβάται τις σειρήνες από τη Σαουδική Αραβία, αλλά από μια πρώην ομάδα του Μέσι.

"Πάντα γνωρίζαμε ότι θα υπήρχε ανταγωνισμός. Η στιγμή που ανησύχησα λίγο ήταν όταν η Μπαρτσελόνα έδειξε ενδιαφέρον. Ο σύλλογος δεν κατάφερε ποτέ να πει το αντίο που του άξιζε εκεί. Αυτή ήταν η μόνη στιγμή που άρχισα να ανησυχώ μήπως πάει κάπου αλλού", τόνισε ο παλαίμαχος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στη συνέχεια ώθησε την κουβέντα προς την επιρροή του Πούλγκα στο MLS, ενώ δεν παρέλειψε να γνωστοποιήσει και τις υποσχέσεις προς που οπαδούς της Ίντερ Μαϊάμι όταν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας.

"Υποσχέθηκα στους οπαδούς και στους ανθρώπους του Μαϊάμι ότι ήθελα να φέρω μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι κάθε ιδιοκτήτης το λέει αυτό, αλλά, από την πρώτη μέρα, ήταν ο παίκτης των ονείρων μου που ήθελα να φέρω στο Μαϊάμι", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας τη θεματολογία του Μέσι, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στα μελλοντικά του πλάνα για τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας για τη σεζόν 2022/2023, λέγοντας: "Θεωρώ ότι η συμμετοχή του Λέο στο πρωτάθλημα είναι πολύ μεγαλύτερη από τον χρόνο συμμετοχής του. Θέλουμε πολύ να τον κρατήσουμε για να βοηθήσει στην προσέλκυση παικτών και να ασχοληθεί με την ποδοσφαιρική ανάπτυξη του συλλόγου και του ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ".

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ MLS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ