CONFERENCE LEAGUE

Μπεϊτάρ σε Ασπρίγια: "Μείνε να παίξεις κατά του ΠΑΟΚ"

Μπεϊτάρ σε Ασπρίγια: "Μείνε να παίξεις κατά του ΠΑΟΚ"
PRINT SCREEN

Οι άνθρωποι της Μπεϊτάρ προσπαθούν να πείσουν Ντανίλο Ασπρίγια να αγωνιστεί στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να συζητήσουν για το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Ντανίλο Ασπρίγια, από τους πιο αξιόπιστους επιθετικούς της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ την περασμένη αγωνιστική περίοδο βρίσκεται από χθες στο Ισραήλ έχοντας εκδηλώσει έντονες τάσεις φυγής, έναν χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.

Ωστόσο ο Κολομβιανός όχι μόνο προπονήθηκε σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα αλλά ξεκίνησε και διαπραγματεύσεις με τους υπεύθυνους της Μπεϊτάρ σχετικά με το μέλλον του.

Η βασική επιδίωξη των ανθρώπων της ισραηλινής ομάδας αλλά και του τεχνικού της επιτελείου είναι να πείσουν τον 34χρονο επιθετικό να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τα δυο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Και του υπόσχονται ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι περισσότερο διαλλακτικοί στις συζητήσεις που θα ακολουθήσουν για την επόμενη ημέρα στην καριέρα του.

Είναι φανερό ότι στις τάξεις των Κυπελλούχων Ισραήλ επικρατεί συναγερμός ενόψει των αγώνων του 2ου προκριματικού του Conference League με τον Δικέφαλο. Και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι εκτιμούν πως ήδη 500 περίπου οπαδοί της Μπεϊτάρ έχουν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια προκειμένου να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα οι παίκτες του Γιόσι Αμπουκασίς θα μεταβούν στη γειτονική Βουλγαρία για να πραγματοποιήσουν ένα στάδιο της προετοιμασίας τους για τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ