CONFERENCE LEAGUE

ΠΑΟΚ: Ο δεύτερος σκόρερ της Μπεϊτάρ άνοιξε την πόρτα της εξόδου πριν από τα ματς με τον Δικέφαλο

ΠΑΟΚ: Ο δεύτερος σκόρερ της Μπεϊτάρ άνοιξε την πόρτα της εξόδου πριν από τα ματς με τον Δικέφαλο
PRINT SCREEN

Ο Ντανίλο Ασπρίγια σε συνέντευξή του προκάλεσε σεισμό στις τάξεις της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, καθώς εκδήλωσε δημόσια τάσεις φυγής πριν από τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

Αντιμέτωπη με ένα πολύ σοβαρό πλήγμα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Ο Ντανίλο Ασπρίγια, ο δεύτερος σκόρερ της με 13 γκολ την περσινή σεζόν, σε συνέντευξη που παραχώρησε παραδέχθηκε δημόσια ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, λίγες ημέρες πριν από τους αγώνες των δύο ομάδων.

Ο 34χρονος δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός τόνισε μεταξύ άλλων ότι έχει ήδη μιλήσει με τους υπεύθυνους της Μπεϊτάρ και έχει εκφράσει τις τάσεις φυγής, αλλά και το ότι την τελευταία σεζόν της καριέρας του θα ήθελε να παίξει δίχως πίεση.

Ο Ντανίλο Ασπρίγια ανέφερε στη συνέντευξή του μεταξύ άλλων: "Δεν μπορώ να αγωνιστώ άλλο στην Μπεϊτάρ. Απλώς θέλω να απολαύσω την τελευταία σεζόν της καριέρας μου, χωρίς πίεση. Πολύ κόσμος μιλάει για μένα, αλλά κανείς δεν ξέρει την αλήθεια και τι τραβάω. Τις τελευταίες ημέρες μίλησα με τον πρόεδρο Αμπράμοφ και τον προπονητή Αμπουκάσις και τους είπα πως αισθάνομαι.

Η αλήθεια είναι ότι αγαπώ την Μπεϊτάρ, ήρθα σε αυτή στην πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας της και ποτέ δεν παραπονέθηκα. Τώρα όμως η κατάσταση έχει αλλάξει. Νιώθω ότι δεν έχω να προσφέρω τίποτα παραπάνω. Για να παίξω όπως έπαιξα πέρσι, ξέρετε τι θυσίες χρειάστηκε να κάνω", ανέφερε αρχικά.

Για το τι θα κάνει αν του πει η ομάδα να επιστρέψει: "Θα γυρίσω στις προπονήσεις, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί μετά. Το ποδόσφαιρο δεν με ενδιαφέρει όπως παλιότερα, τα πράγματα έχουν αλλάξει στην ζωή μου. Θέλω να απολαύσω την τελευταία μου σεζόν στο ποδόσφαιρο. Αν δεν με αφήσουν τότε θα απολαμβάνω μόνο την ζωή και όχι το ποδόσφαιρο.

ιΓια το αν θα συνεχίσει αλλού στο Ισραήλ ή θα παίξει στην Κολομβία: Δεν πρόκειται να παίξω σε άλλη ομάδα στο Ισραήλ, για μένα εκεί υπάρχει μόνο η Μπεϊτάρ. Ελπίζω να βρω μία ομάδα στην Κολομβία, όπου κάθε ομάδα έχει 30-35 παίκτες και τα παιχνίδια είναι λιγότερα για κάθε παίκτη. Δεν μπορώ να παίζω στις εντάσεις του Ισραήλ. Ξέρω ότι ο κόσμος μπορεί να είναι θυμωμένος μαζί μου, αλλά έδωσα την ζωή μου στην Μπεϊτάρ κι αυτό μου έφερε πολύ στρες. Ο κόσμος δεν ξέρει τι πέρασα για να μπορώ να παίζω".

Για το τι σκοπεύει να κάνει για να λύσει το συμβόλαιό του: "Θα επιστρέψω στο Ισραήλ τις επόμενες ημέρες για να μιλήσω προσωπικά με τον ιδιοκτήτη και ίσως καταλάβουν, όταν τους εξηγήσω ακριβώς το πρόβλημα. Ίσως νομίζουν ότι θέλω περισσότερα λεφτά.

Δεν θέλω περισσότερα λεφτά. Στην ηλικία μου δεν έχω πολύ χρόνο, πρέπει να λυθούν όλα σε μία - δύο εβδομάδες. Αφήνω ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο να αποσυρθώ, όμως δεν μου αξίζει κάτι τέτοιο. Θέλω να παίξω άλλη μία χρονιά στην Κολομβία και να αποσυρθώ ήρεμα".

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ