ΑΓΓΛΙΑ

Μπέιλ: "Δεν με δίνετε; Θα φωνάξω τη μαμά μου"!

Μπέιλ: "Δεν με δίνετε; Θα φωνάξω τη μαμά μου"!
Μπέιλ

Η διοίκηση της Τότεναμ έχει.. μουλαρώσει στο θέμα της μεταγραφής του Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε ο Ουαλός άσος έβαλε μπρος τα μεγάλα "μέσα", φωνάζοντας τη μαμά του!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θέλει να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να πάρει τον Μπέιλ. Η Τότεναμ ζητά 120 εκ. ευρώ, όμως η τελευταία προσφορά της "βασίλισσας" αγγίζει τα 100 εκ. ευρώ με αποτέλεσμα η αγγλική ομάδα να έχει... μουλαρώσει.

Είδε και απόειδε, λοιπόν, ο Μπέιλ με τη στάση της Τότεναμ οπότε πήρε απόφαση να βάλει μπρος τα μεγάλα "μέσα" κι όπου "μέσα" βάλτε τη... μαμά του!

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο ο 24άχρονος άσος ζήτησε από τους γονείς να ταξιδέψουν στο Λονδίνο έτσι ώστε να παραστούν στις διαπραγματεύσεις που γίνονται με την διοίκηση της Τότεναμ και να τους βάλουν τις φωνές.

"Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν το είδα με τα μάτια μου. Ένας Θεός ξέρει τι άκουσε ο κ. Λίβι (πρόεδρος της Τότεναμ)", είπε άνθρωπος της ομάδας στην SUN.

Όπως αναφέρουν σε Αγγλία και Ισπανία ουσιαστικά η μεταγραφή έχει πάρει το δρόμο της και το μόνο που απομένει για να κλείσει είναι ο τρόπος που θα "επικοινωνήσει" την είδηση η διοίκησης της Τότεναμ στον κόσμο της που δεν θέλει να χαθεί το μεγάλο αστέρι της ομάδας.

Το φάρμακο σε αυτές τις περιπτώσεις πάντως είναι γνωστό. Μεταγραφές...

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ