COPA AMERICA

Μπατίστα: "Δεν παραιτούμαι"

Μπατίστα: "Δεν παραιτούμαι"

Ο τεχνικός της Αργεντινής Σέρχιο Μπατίστα τόνισε ότι δεν είναι αποτυχία για την ομάδα του ο αποκλεισμός από την Ουρουγουάη στους "8" του Κόπα Αμέρικα, και ξεκάθαρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί.

"Η ιδέα να υποβάλλω παραίτηση ούτε καν μου περνάει από το μυαλό", τόνισε ο τεχνικός της "αλμπισελέστε" μετά τις επίμονες ερωτήσεις που δέχτηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου, και συνέχισε:

"Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, πριν λίγους μήνες υπέγραψα ένα συμβόλαιο με την Ομοσπονδία και από την άλλη πλευρά έχω ένα πλάνο δουλειάς με την εθνική ομάδα που θα συνεχίσω να εκτελώ.

Δεν θα έλεγα ότι αυτό που έγινε με την Ουρουγουάη ήταν αποτυχία. Είναι αλήθεια, δεν καταφέραμε να πετύχουμε το αποτέλεσμα που είχαμε θέσει ως στόχο: η αποτυχία όμως είναι μία πάρα πολύ δυνατή λέξη".

Όσο για τα σχέδιά του Μπατίστα στον πάγκο της "αλμπισελέστε" από εδώ και πέρα; "Η δουλειά μου με την εθνική ομάδα ξεκίνησε πέντε-έξι μήνες πριν.

Προφανώς δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, αλλα θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ο σημαντικότερος στόχος είναι το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο (σ.σ το 2014 στη Βραζιλία)".

Να σημειωθεί ότι αν και πολυνίκης στο Κόπα Αμέρικα (έχει 14 κατακτήσεις, όσες και η Ουρουγουάη), η Αργεντινή κατέκτησε για τελευταία φορά το συγκεκριμένο τρόπαιο το 1993, ενώ η τελευταία φορά που κέρδισε τον τίτλο στο σπίτι της ήταν το 1959.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ