ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπασινάς: "Κάποιος να μαζέψει αυτόν που καταστρέφει τον Παναθηναϊκό"

Μπασινάς: "Κάποιος να μαζέψει αυτόν που καταστρέφει τον Παναθηναϊκό"
Μπασινάς INTIME SPORTS

Καυστικό σχόλιο στο twitter έγραψε ο Άγγελος Μπασινάς σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Ετοιμάζει και βιβλίο; Διαβάστε αναλυτικά...

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Παναθηναϊκό και οι αλλαγές είναι μεγάλες μέρα με τη μέρα. Ο Γόντικας παραιτήθηκε, ο Ρότσα επέστρεψε στις ακαδημίες, ο Φάμπρι πήρε τη θέση του στον "πράσινο" πάγκο, ενώ μετά τον Κατσουράνη, αποχώρησαν οι Μπουμσόνγκ και Βύντρα.

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει και δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν δημόσια τις αντιδράσεις τους σχετικά με τις επιλογές της διοίκησης, που ουδείς ξέρει που θα οδηγήσουν.

Ένας από τους ανθρώπους που τονίζουν πως τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά και βρίσκονται απέναντι στις κινήσεις της "πράσινης" ΠΑΕ είναι και ο Άγγελος Μπασινάς.

Ο πρώην άσος που υπηρέτησε τόσα πολλά χρόνια το "τριφύλλι" έγραψε στο twitter ένα καυστικό σχόλιο, το οποίο σίγουρα θα συζητηθεί αφού ρίχνει βέλη κατά της διοίκησης.

"Κάποιος να μαζέψει αυτόν που καταστρέφει τον Παναθηναϊκό ήδη έχει κάνει μεγάλη ζημιά!", γράφει ο Άγγελος Μπασινάς "σημαδεύοντας" ουσιαστικά τον Γιάννη Αλαφούζο και τους συνεργάτες του.

Στο μεταξύ, μια κοπέλα που τον ακολουθεί του ζήτησε να γράψει βιβλίο για να χάσουν κάποιοι τον ύπνο τους και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, απαντώντας: "όλα στην ώρα τους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ