CHAMPIONS LEAGUE

Μπασακσεχίρ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ντεμπά Μπα ρεζίλεψε και τους 11 αντιπάλους του


O Ντεμπά Μπα έχει σκοράρει με τη φανέλα της Μπασακσεχίρ εις βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αγώνα των δύο ομάδων για το Champions League και πανηγυρίζει
O Ντεμπά Μπα έχει σκοράρει με τη φανέλα της Μπασακσεχίρ εις βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αγώνα των δύο ομάδων για το Champions League και πανηγυρίζει AP PHOTO

Ο Ντεμπά Μπα πανηγύρισε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του καθώς τον ξέχασαν όλοι οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του επέτρεψαν να κάνει μία χαλαρή κούρσα για να νικήσει τον Χέντερσον για το 1-0 της Μπασακσεχίρ (VIDEO).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρατάχτηκε στο χορτάρι του γηπέδου της Μπασακσεχίρ γεμάτη από αυτοπεποίθηση μετά από τις σπουδαίες νίκες της επί της Παρί Σεν Ζερμέν (2-1 εκτός) και Λειψίας (5-0 εντός) στις δύο πρώτες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων του Champions League όμως πολύ νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην αντίπαλό της εξαιτίας ενός παιδικού γκολ.

Υπεύθυνοι για το 1-0 της τουρκικής ομάδας δεν ήταν ούτε ένας ούτε δύο αλλά και οι 10 παίκτες του Σόλσκιερ που βρίσκονταν στο χορτάρι πλην του γκολκίπερ Ντιν Χέντερσον (ντεμπούτο στο Champions League με τη φανέλα των κόκκκινων διαβόλων), καθώς όλοι τους βρέθηκαν στην επίθεση και άφησαν την άμυνα ακάλυπτη.

Αποτέλεσμα; Η τιμωρία ήρθε και ήταν πολύ σκληρή, με τον Βίσκα να βλέπει ένα στρέμμα χορταριού άδειο και να πετάει τη μπάλα μπροστά, με τον Ντεμπά Μπα να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας της Γιουνάιτεντ ξεκινώντας ανενόχλητος την κούρσα του πίσω από τη σέντρα του γηπέδου!

Όπως και πριν από έξι χρόνια στο περίφημο γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ στο Λίβερπουλ - Τσέλσι, έτσι και τώρα ο άλλοτε φορ της Τσέλσι αλλά και της Νιούκαστλ δεν ήταν διατεθειμένος να συγχωρήσει αλλά να δώσει την παραδειγματική τιμωρία.

Κουβάλησε τη μπάλα για πάνω από 40 μέτρα και έφτασε με αυτήν στο ύψος της μεγάλης περιοχής, για να νικήσει με πλασέ τον Χέντερσον και να κάνει το 1-0 για την Μπασακσεχίρ, κάνοντας τον Σόλσκιερ να τραβάει τα μαλλιά του από απελπισία για το τραγικό λάθος όλων των παικτών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ