CHAMPIONS LEAGUE

Μπασακσεχίρ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τα τρία γκολ του πρώτου μέρους

Ο Ντεμπά Μπα φεύγει στην αντεπίθεση και νικά τον Ντε ανοίγοντας το σκορ για την Μπασακσεχίρ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Οι παίκτες της Μπασακσεχίρ πανηγυρίζουν το γκολ του Ντεμπά Μπα AP IMAGES

Η Μπασακσεχίρ άνοιξε το σκορ στο 13' με τον Μπα να φεύγει πίσω από το κέντρο στην αντεπίθεση, διεύρυνε σε 2-0 το προβάδισμα με τον Βίστσα, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μείωσε με τον Μαρσιάλ στο 43'. Δείτε τα τρία γκολ του πρώτου μέρους.

Η Μπασασεχίρ υποδέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης (11/4) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό.

Ο Έντιν Βίστσα έβγαλε την μπαλιά, ο Ντεμπά Μπα έφυγε μόνος πίσω από το κέντρο στην αντεπίθεση και με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Ντιν Χέντερσον.

Ο Έντιν Βίστσα από ρόλο δημιουργού που είχε στο πρώτο γκολ, πέρασε σε ρόλο εκτελεστή στο δεύτερο. Αξιοποίησε την ασίστ του Τουρούτζ και διεύρυνε σε 2-0 το προβάδισμα της τουρκικής ομάδας.

Η Γιουνάιτεντ, ωστόσο, κατάφερε να μειώσει πριν πάει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Ο Μαρσιάλ στο 43ο λεπτό νίκησε τον Γκιουνιόκ κι έκανε το 2-1.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ