ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκονσάλες: “Θα θυμάμαι για πάντα τη σημερινή ατμόσφαιρα”

INTIME

Δείτε τις δηλώσεις του Αρμάντο Γκονσάλες μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Γιαγκελόνια για την 1η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στην πρεμιέρα του στη League Phase του Europa League, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν με σκορ 2-1 της Γιαγκελόνια στο κατάμεστο ¨Γ. Καραϊσκάκης”, ανατρέποντας το εις βάρος τους 1-0.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των Πειραιωτών, δήλωσε χαρούμενος που σκόραρε το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ, ανέφερε πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν παραδόθηκαν ποτέ, ενώ ανέφερε πως θα θυμάται για πάντα την σημερινή ατμόσφαιρα στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκονσάλες

Για το πως έζησε το ευρωπαϊκο του ντεμπουτο:  

“Είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος που έβαλα το πρώτο μου γκολ και βοήθησα την ομάδα να παρει την πρωτη της νίκη στη διοργάνωση”

Για το πως κατάφερε η ομάδα να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει το τρίποντο:

“Mια πολύ δυνατη νοοτροπία, ήμασταν δυνατοί, δεν παραδοθήκαμε. Πρέπει να παλεύεις μεχρι το τελευταίο λεπτό, ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή και τα καταφέραμε” 

Για την ατμόσφαιρα στο “Γ. Καραϊσκάκης”:

“Είναι απίστευτο, ειναι φανταστικό, αυτό που έζησα σήμερα θα το θυμάμαι για πάντα.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ