ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Θέλει τον Γκονσάλο Ινάσιο από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ο Γκονσάλο Ινάσιο κόντρα στον Φιλ Φόντεν σε αναμέτρηση Σπόρτινγκ - Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League
Ο Γκονσάλο Ινάσιο κόντρα στον Φιλ Φόντεν © 2022 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Γκονσάλο Ινάσιο, 20χρονος αμυντικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στα 45 εκατομμύρια ευρώ η ρήτρα του παίκτη, αλλά μπορεί να ρίξει τις απαιτήσεις η πορτογαλική ομάδα.

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να καταθέσει, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα A Bola, πρόταση στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον 20χρονο αριστεροπόδαρο σέντερ μπακ, Γκονσάλο Ινάσιο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026 με την πορτογαλική ομάδα.

Ο νεαρός αμυντικός αμυντικός, ύψους 1.85μ., διεθνής με την U21 της Πορτογαλίας, που βρίσκεται στο στόχαστρο των μπλαουγκράνα αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ από το 2020, ενώ ξεκίνησε από τις ακαδημίες των Λιονταριών τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του.

Αυτή τη στιγμή η αξία του είναι στα 23 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η ρήτρα του στα 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Με την πρώτη ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια έχει αγωνιστεί σε 68 αγώνες, σκοράροντας συνολικά επτά γκολ, ενώ έχει μοιράσει πέντε ασίστ (τη μια μάλιστα στο Champions League). Σύμφωνα με την πορτογαλικά εφημερίδα πάντως η πορτογαλική ομάδα μπορεί να ρίξει τις απαιτήσεις και να τον παραχωρήσει για 40 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ