ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Τέλος η σεζόν για τον Αλεχάντρο Μπαλντέ, μπαίνει στο χειρουργείο

Ο Αλεχάντρο Μπαλντέ την ώρα του τραυματισμού του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ για το Copa del Rey | 24 Ιανουαρίου 2024
Ο Αλεχάντρο Μπαλντέ την ώρα του τραυματισμού του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ για το Copa del Rey | 24 Ιανουαρίου 2024 @2024 ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Ο τραυματισμός κόντρα στην Αθλέτικ αποδείχτηκε καταστροφικός για τον Αλεχάντρο Μπαλντέ, με τον αριστερό μπακ της Μπαρτσελόνα να αναγκάζεται να μπει στο χειρουργείο λογω προβλήματος στον μηρό και να τίθεται νοκ-άουτ ως το τέλος της σεζόν.

Σοκ για τον Αλεχάντρο Μπαλντέ και την Μπαρτσελόνα. Ο 20χρονος αριστερός μπακ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους στον νοκ-άουτ προημιτελικό του Copa del Rey με την Αθλέτικ και όχι μόνο έχασε τη συνέχεια του ματς (που βρήκε την ομάδα του να ηττάται με 4-2 στην παράταση και να αποκλείεται) αλλά μένει νοκ-άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως έκανε γνωστό το Σάββατο (27/01) η ομάδα της Καταλωνίας, ο παίκτης τραυματίστηκε στον τένοντα του δεξιού μηρού και τις επόμενες ημέρες θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην Φινλανδία, γεγονός που τον θέτει νοκ-άουτ από τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις των μπλαουγκράνα και κάνει αμφίβολη την παρουσία του στο προσεχές Euro στα γήπεδα της Γερμανίας.

Σημειώνεται πως ο Μπαλντέ αποτέλεσε μέχρι στιγμής ένα από τα βασικά γρανάζια της μηχανής του Τσάβι, έχοντας αγωνιστεί σε 18 ματς της La Liga (1 γκολ) και σε 28 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ