ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Συναντήθηκαν σε εστιατόριο Αλεμάνι και Ζαχάβι για τον Λεβαντόβσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση μεταξύ της Μπάγερν και της Βιγιαρεάλ για τα προημιτελικά του Champions League.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση μεταξύ της Μπάγερν και της Βιγιαρεάλ © 2022 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ματέου Αλεμάνι, συναντήθηκε με τον ατζέντη του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Πίνι Ζαχάβι, συνεχίζοντας τις συζητήσεις τους για τη μεταγραφή του Πολωνού στράικερ στους μπλαουγκράνα.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει το ασφυκτικό της πρέσινγκ για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ζεράρ Ρομέρο, ο αθλητικός διευθυντής των μπλαουγκράνα, Ματέου Αλεμάνι, συναντήθηκε με τον ατζέντη του Λεβαντόβσκι, Πίνι Ζαχάβι σε εστιατόριο της Βαρκελώνης.

Οι Αλεμάνι φέρεται να εξέφρασε την διάθεσή του προς τον Ζαχάβι η Μπαρτσελόνα να προσφέρει το ποσό των 30-35 εκατομμυρίων ευρώ προς τους Βαυαρούς. Θυμίζουμε πως η Μπάγερν ζητάει 40 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του Λεβαντόβσκι.

Παράλληλα, ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών ζήτησε από τον ατζέντη του Πολωνού στράικερ να πιέσει ακόμη περισσότερο τους Βαυαρούς για την επίτευξη της μεταγραφής. Ο Ζαχάβι πάντως θα ταξιδέψει στο Μόναχο, ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους της Μπάγερν.

Ο Λεβαντόβσκι αγωνίζεται στην Μπάγερν από το 2014. Φέτος έχει 48 γκολ και έξι ασίστ σε 43 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με τους Βαυαρούς το Μεγάλο Σάββατο εξασφάλισε και τον τίτλο της Bundesliga.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ