ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με Κεσιέ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι

Ο Φρανκ Κεσιέ με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Φρανκ Κεσιέ με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Ισπανός δημοσιογράφος Ζεράρ Ρομέρο αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα έδωσε τα χέρια με τον Ιβοριανό μέσο της Μίλαν, Φρανκ Κεσιέ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, δίχως να γνωστοποιήσει λεπτομέρειες της συμφωνίας τους.

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε μια ακόμα μεταγραφή για το καλοκαίρι, καθώς σύμφωνα με τον Ζεράρ Ρομέρο, συμφώνησε σε όλα με τον Φρανκ Κεσιέ για το καλοκαίρι.

Οι Καταλανοί δούλευαν όλο αυτό το διάστημα την περίπτωση του Ιβοριανού μέσου, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει απορρίψει τις προτάσεις της Μίλαν για επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Ρομέρο δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες του συμβολαίου του, όπως η χρονική διάρκεια της σύμβασης που θα υπογράψει και οι απολαβές τους. Πάντως οι Καταλανοί συνεχίζουν την ενίσχυσή τους με ελεύθερους ποδοσφαιριστές, καθώς ο Λαπόρτα θέλει να αναμορφώσει το ρόστερ των Καταλανών, με το μικρότερο δυνατό κόστος, λόγω των οικονομικών της προβλημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι οι μπλαουγκράνα έχουν ήδη συμφωνήσει με τους Αθπιλικουέτα και Κρίστενσεν που επίσης μένουν ελεύθεροι ενόψει καλοκαιριού, όπως φυσικά και με τον Ντάνι Άλβες για την επέκταση της συνεργασίας τους. Παράλληλα σύμφωνα με τον Ρομάνο είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν και με τον Μαζραούι, με γνώμονα το καλοκαίρι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΙΛΑΝ LA LIGA SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ