ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Κρίστενσεν υπογράφει πενταετές συμβόλαιο

Ο Κρίστενσεν πανηγυρίζει γκολ του στο Ρωσία - Δανία για το Euro 2020
Ο Κρίστενσεν πανηγυρίζει γκολ του στο Ρωσία - Δανία για το Euro 2020 © 2022 STUART FRANKLIN / AP IMAGES

Όπως αναφέρει η καταλανική Sport, η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντρέας Κρίστενσεν, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα.

Σε λίγους μήνες ο Αντρέας Κρίστενσεν μένει ελεύθερος από την Τσέλσι, επομένως έχει τη δυνατότητα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει με ορίζοντα το καλοκαίρι. Την ευκαιρία αυτή φαίνεται πως έχει αρπάξει η Μπαρτσελόνα.

Ο 25χρονος Δανός αμυντικός τη Δευτέρα πρόκειται να περάσει τον δεύτερο γύρο ιατρικών εξετάσεων και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα, σύμφωνα με την Sport. Οι ατζέντηδες του παίκτη θα βρίσκονται έως την Πέμπτη στη Βαρκελώνη για τις λεπτομέρειες.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται έχει πάρει το "ναι" από τον ποδοσφαιριστή την περασμένη εβδομάδα και αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο στους Καταλανούς, με απολαβές έξι εκατομμυρίων τη σεζόν. Αυτή μάλιστα θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Τσάβι για την επόμενη χρονιά.

Ο Κρίστενσεν βρίσκεται στην Τσέλσι από το καλοκαίρι του 2017. Τη φετινή σεζόν έχει 26 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τους μπλε, έχοντας σκοράρει δύο φορές και μοιράσει μία ασίστ. Ο Δανός αμυντικός βρέθηκε στο στόχαστρο και της Μπάγερν, αλλά η Μπαρτσελόνα έκανε καλύτερη προσφορά.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ